Uśpiony obóz

Sleepaway Camp
1983
5,6 2,7 tys. ocen
5,6 10 1 2675
5,0 11 krytyków
Uśpiony obóz
powrót do forum filmu Uśpiony obóz

Film byl niezły nie oglądało się ąż tak źle jak to pisza niektorzy. Szkoda tylko, ze ja jak zwykle polowy niezrozumialem. WIem, jak mozna bylo tego nie zrozumiec :P Wiec prosze wytlumaczcie mi

1.Kim byla osoba ktora zabijała?? Byla pokazana jak wchodzi do pokoju z Judy a potem ja zabija.
2. Koncowki wogle nie zrozumielm czemu ta "dziewczyna" byla chlopakiem, czemu zjadala tego chlopaka, i czemu tak sapala na koncu ?? :|

No to w sumie na tyle ;PP
Z gory dzieki :)) Jak dla mnie film 7/10

ocenił(a) film na 8
pawelze

Ta dziewczyna od początku była chłopakiem. Po śmierci ojca i siostry ON trafił do ciotki. Miał wtedy pięć lat, ale ciotka uznała, że jeszcze jeden syn jej nie potrzebny więc "zrobiła" sobie córkę. Nie wiem o co ci chodzi ze zjadaniem chłopaka bo go nie zjadała. A na końcu prawdopodobnie tak sapał(a) bo jej/jego szaleństwo osiągnęło szczyt.
Nie rozumiem pytania pierwszego. Przecież jak oglądałeś to wiesz, że zabijała Angela. pzdr

użytkownik usunięty
pawelze

W scenie z Judy to był najprawdopodobniej Ricky (zauważ że ta osoba miała identyczne włosy) także tą "zbrodnię" popełnił raczej on a wszystkie pozostałe dokonała Angela