nowych filmów już takich nie znajdziesz, polecam jakieś starsze :) - wtedy Cage pokazuje klasę
On gra teraz tam gdzie mu najlepiej zapłacą, czyli czyt. Jerry Brukheimer productions (przepraszam, jeśli źle zapisałem)... Obejrzyj coś z tego: "Ptasiek", "Zostawić Las Vegas" i dasz solidne 9/10 ;-)
A według mnie wcale zły to film nie był i właśnie w tym filmie Cage znowu wyszedł na swój wysoki poziom : )
Ten film to totalna porażka, główny bohater aktorzyna rodem z najbardziej podłych amerykańskich komedii, nie da się tego oglądać. Gdyby jeszcze wzięli np. gościa z transformers, ale nie tego.. mam chyba uraz do tego aktora.
Co do Cage'a to grywa ostatnio w samych superprodukcjach, bohater ratujący świat przed zagładą, twardziel, gangster, praktycznie wszystko do czego jako aktor nie pasuje.
Właśnie, Cage kompletnie się nie nadaje do ról twardzieli,a ciągle go w takich obsadzają.bardziej pasuje do rozbitka życiowego np:zostawić Las Vegas<-jedyny film w którym podobała mi się jego gra.
Uważam, że film był kiczowaty fabuła się kupy nie trzymała aktorzy już w ogóle. Liczyłam, że Cage choć trochę "ulepszy" ten film no ale niestety. Mi się podobało tylko jak grał w Zapowiedzi <-- polecam ;]
proponuję napisać do niego jakąś petycję by w końcu przestał się szmacić w takich gniotach jak przez ostatnie 3 lata (poza epizodyczną rolą w Kick-Ass)