Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125770
4,5 14 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

:/

ocenił(a) film na 3

Błagam niech Cage zagra w końcu w jakimś dobrym filmie.

ocenił(a) film na 6
Goreth

nowych filmów już takich nie znajdziesz, polecam jakieś starsze :) - wtedy Cage pokazuje klasę

ocenił(a) film na 7
Goreth

On gra teraz tam gdzie mu najlepiej zapłacą, czyli czyt. Jerry Brukheimer productions (przepraszam, jeśli źle zapisałem)... Obejrzyj coś z tego: "Ptasiek", "Zostawić Las Vegas" i dasz solidne 9/10 ;-)

ocenił(a) film na 8
MegaTM

A według mnie wcale zły to film nie był i właśnie w tym filmie Cage znowu wyszedł na swój wysoki poziom : )

ocenił(a) film na 3
Goreth

Ten film to totalna porażka, główny bohater aktorzyna rodem z najbardziej podłych amerykańskich komedii, nie da się tego oglądać. Gdyby jeszcze wzięli np. gościa z transformers, ale nie tego.. mam chyba uraz do tego aktora.
Co do Cage'a to grywa ostatnio w samych superprodukcjach, bohater ratujący świat przed zagładą, twardziel, gangster, praktycznie wszystko do czego jako aktor nie pasuje.

ae1337

Hej. Tu Luis z Gdańska. Chciałem do Ciebie napisać PW, ale się nie da. :D Moje GG 184970.

ae1337

Właśnie, Cage kompletnie się nie nadaje do ról twardzieli,a ciągle go w takich obsadzają.bardziej pasuje do rozbitka życiowego np:zostawić Las Vegas<-jedyny film w którym podobała mi się jego gra.

ocenił(a) film na 5
Goreth

Uważam, że film był kiczowaty fabuła się kupy nie trzymała aktorzy już w ogóle. Liczyłam, że Cage choć trochę "ulepszy" ten film no ale niestety. Mi się podobało tylko jak grał w Zapowiedzi <-- polecam ;]

ocenił(a) film na 1
Goreth

proponuję napisać do niego jakąś petycję by w końcu przestał się szmacić w takich gniotach jak przez ostatnie 3 lata (poza epizodyczną rolą w Kick-Ass)

ocenił(a) film na 6
stefm007

Cage podobno ma ogromne długi, stąd gra w komercyjnych produkcjach.. a może po prostu lubi :]