Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125767
4,5 14 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

Co za gówno

ocenił(a) film na 1

Boże kto jeszcze oglanda taki filmy prucz dzieci zall i ze Nikolas taki
shit zagra

jotubyl

no tak maż racje skadzam siem z tobom naprawdem, po prostó jezdeśmy bratnimi dószami pod tym wzglendem

corvus1605

jak nie oglondasz, no cóż, to nie oglondaj :)

corvus1605

buahaha, pisze to osobnik z Neytiri w awatarze, to dopiero ambitny film, nie ma co

aldo_apacz

-.-'' usiąść i płakać tylko, dobrze ''wyrysuje'' Ci to, swoimi słowami ewidentnie broniłem ''Sorcerer's Apprentice'', ale nie ma w ogóle mowy, żeby to był film ambitny pod jakimkolwiek względem, więc to chyba oddaje obraz mojego stosunku do kina, tak lubie je*aną komerche, nawet my prymitywne stwory oglądające filmy które dają również coś dla oka czujemy niesmak czytając takie błędy w pisowni, ale cóż jesteśmy tylko podludźmi bo nie interesują nas rozmyślania młodego rumuna nad wiśnią stojącą samotnie wśród jabłoni niczym zagubiony emo,

''buahaha, pisze to osobnik z Neytiri w awatarze, to dopiero ambitny film, nie ma co''

nieee, boże wpadłem WHY?! WHY!? WHYYYYYYYY!? po polsku ŁAAAAAAAAAAJ!? jak coś takiego mógł napisać osobnik z Neytiri w awatarze to niedopuszczalne, nieeeeeee moje życie nie ma sensu, jak ktoś mógł do tego dopuścić nieeeeeeeeee, przecież Avatar to nie jest ambitny film!! jak człowiek oglądający takie filmy może się odzywać nieeeeeeeeeee
ej…. czy na Twoim avku nie ma przypadkiem… ej… przecież to z dexte… nieeeeeee to komerchaaaaaaaaaaaa ŁAAAAAAAAAAAAAAAJ
dziękuje

corvus1605

heh, dobre :]
Nie załapałem sarkazmu Twojej wypowiedzi. My bad.

A awatara się doczepiłem bo jestem antyfanem/hejterem avatar :P

ocenił(a) film na 6
aldo_apacz

jak można nie zrozumieć takiej ironii xD

jotubyl

"Boże kto jeszcze oglanda taki filmy prucz dzieci zall i ze Nikolas taki
shit zagra "

Zainstaluj sobie firefoxa jak masz problem z ortografią oO.

Je będę oglądał takie gówno, mimo, że mam 20 lat.

ak2502k

Ja też pewnie zobaczę, nie mówię że mi się od razu ma spodobać ale lubię tą tematykę i dam szansę filmowi :)

SivuniO

I ja chętnie obejże nie można tak odrazu skreślać filmu:D

mortas

Ja również chętnie pójdę do kina bo efekty mogą zapowiadać się całkiem interesująco.Film lekki , łatwy i przyjemny czyli innymi słowy : dla każdego:))))

ocenił(a) film na 9
ak2502k

Ja też będę oglądał "to gówno", mimo, że mam 32 lata. A Tobie "jotubyl" polecam popracować nad ortografią i nad ciętym językiem, bo wiele osób lubi taka tematykę. Jak Ty do nich nie należysz, to po co tu coś piszesz...

ocenił(a) film na 5
ak2502k

ja też będę oglądał "to gówno", mimo, że mam 29 lat

jotubyl

Dzieckiem nie jestem, sama mam dziecko i wyobraź sobie, że zobaczę ten film!!!!
Motyw może podobny do Czarodziejek (które lubię), ale dlaczego mamy oglądać tylko ambitne filmy? Poza tym nie oglądałeś więc nie skreślaj, ponieważ to świadczy o ignorancji.

jotubyl

"Boże kto jeszcze oglanda taki filmy prucz dzieci zall i ze Nikolas taki
shit zagra "
Nie mogę se wyobrazić jakim trzeba być tępym pustakiem , żeby krytykować coś o czym się nie ma zielonego pojęcia nadto nie podając żadnego konkretnego argumentu ze ten film to shit... każdy ma prawo do oglądania tego co mu się podoba i nikt i nic tego nie zmieni.
Na marginesie weź słowniczek w raczki :) pozdrawiam.

Nemezis88

"Nie mogę se wyobrazić jakim trzeba być tępym pustakiem , żeby krytykować coś o czym się nie ma zielonego pojęcia nadto nie podając żadnego konkretnego argumentu ze ten film to shit... każdy ma prawo do oglądania tego co mu się podoba i nikt i nic tego nie zmieni.
Na marginesie weź słowniczek w raczki :) pozdrawiam."

A ja nie mogę sobie wyobrazić jak tępym trzeba być, żeby nie skapnąć się , że to zwykła prowokacja...

ocenił(a) film na 6
Les_Grossman

Tak tępym jak ja.

Między mierną prowokacją, a dziecinną opinią większej różnicy nie widzę. Ja tych dwóch rozdzielać nie potrafię.

Nemezis88

"A ja nie mogę sobie wyobrazić jak tępym trzeba być, żeby nie skapnąć się , że to zwykła prowokacja..."

Równie dobrze mógł byś to samo napisać do każdej osoby wypowiadającej się w tym temacie wiec nie będę z Tobą wdawał się w zbędną dyskusje jako że ona przeobrazi się w uciążliwy spam... pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
jotubyl

Boże... Masz człowieku problem... ja tam z chęcią obejrzę ten film... Skąd możesz wiedzieć jaki będzie jeszcze przed premierą ??? Jasnowidz??

jotubyl

Przecież Cage już od kilku lat gra w gównianych filmach.... Ten aktor już dawno się skończył

jotubyl

Masz racje mały, jak zagra w tym filmie "Nikolas" to nie ma co "oglandać". Oglandnijmy za to kolejne dzieło "Ufe Bola" bo to prawdziwy artysta.