Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125770
4,5 14 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

Nie przypominam sobie 2 tak irytującego idioty, zachowuje się jak koterski taki "wsiowy
głupek" do tego jego głos już całkiem pogrąża w beznadziei, miał chyba być śmieszny ale
mu się nie udało gdyby nie on a jakikolwiek inny aktor film byłby w miarę ale z nim to jest
kaszana:(

Hitman21

Myślę , że akurat taką role miał do zagrania, takiego trochę idioty ,w którego mimo wszystko wierzy mag...

Hitman21

Pociesz się, zawsze mógł być to Zac Efron albo Justin Bieber :P

aster290

No tak:) Może w 2 będzie i Efron i Bieber a film zrealizowany w 3D:)

ocenił(a) film na 1
Hitman21

popieram. Gośc to pomyłka, ale sam film w sumie też - fabuła jakaś z kosmosu, naszpikowane efektami... ech nie tego sie spodziewałem po Walt D. 0/10

ocenił(a) film na 7
mlodyg23

Hannnah'y Montany spodziewałeś się bardziej : )? I tak jedna z lepszych fabularnych produkcji jaką ostatnio zrobili.

barney_w_spodnicy

Niestety Disney idzie za "trendami" dzisiejszej młodzieży i dzieci dlatego takie Hany mają trawo bytu:/ To już nie to co kiedyś Miki Donald i reszta.:)

ocenił(a) film na 7
Hitman21

To najslabszy i najmniej przekonywujacey glowny bohater jakiego widzialam. Juz panienka z Sailor Moon mnie bardziej ruszyla...

Gdyby go wykopac i wziac kogos normalnego, to film mialby szanse u dzieci +12 lat. A tak-slabo.

I pomyslec, ze ten chlopak zostal aktorem dzieci Monice Bellucci .... :<

ocenił(a) film na 5
jezzezel

Panienka z Sailor Moon była irytująca i łajzowata, ale przynajmniej później się wzięła trochę w garść :P...no i widać u niej było "character's development"...a ten? przez cały film równie irytujący, a jego postęp polegał na tym, że nagle, "na trzy-czte-ry" wręcz, zrobił się mega-mocny i pokonał najpotężniejszą czarownicę. Jak? Skąd? Dlaczego? Jakim prawem? Po prostu głupie...
A te niby śmieszne momenty....to było tak: "wiem, że teraz powinnam się śmiać, tylko czemu to mnie w ogóle nie bawi?".
I jeszcze ten bezustanny, odrażający smród komercji....

Hitman21

Widziałem sporo filmów:/ Ale ten to jedna wielka masakra. Myślałem że WTC z Cagem to dno ale to był film wybitny:/ Wszystko mnie swędzi z nerwów że to obejrzałem do końca. Sam siebie się za to wstydzę.
Baśń na niedzielne popołudnie? Brrr i stąd się biorą patologiczne rodziny. Nerwy swe ukoić laniem wszystkich dookoła.
Gra masakra, a dialogi??
"I dobrze ci w tych staruszkowych butach.
Moje stopy się nie zgadzają,|ale dziękuję."
"Zostanie poćwiartowana i rzucona kotom na pożarcie,
jeśli nie oddasz Pierścienia Merlina|oraz Grimholda. "
"Pływający Perski Dywan. A mi zarzuca staroświeckość."
Malina Malin się należy:/