Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125772
4,5 14 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

Jak dla mnie

ocenił(a) film na 3

b.kiepski. Film raczej dla fanów Harrego Pottera, Władców Pierścieni itp. Fantastyka, fantastyka, fantastyka

ocenił(a) film na 6
karolina100

Za przeproszeniem dupa nie fantastyka ;/ Raczej akcja z elementami fantastyki. Porównywać Władcę Pierścieni do Ucznia Czarnoksiężnika .... zaaabawne

ocenił(a) film na 5
karolina100

Film średni, ale w ogóle po kiego grzyba poszłaś na film który ma w tytule CZARNOKSIĘŻNIK skoro (jak wnioskuje z Twojej wypowiedzi) nie przepadasz za fantastyką? o.O??

mokochan_89

Haha, niestety nie każdy potrafi samodzielnie myśleć. Filmweb to naprawdę zabawny serwis, wypowiedzi tu są lepsze od dowcipów.

ocenił(a) film na 7
filmytm

fakt, śmiesznie poczytać wypowiedzi niektórych ludzi... Co do filmu to nie spodziewałem się niczego lepszego. Podejrzewałem, że będzie dobry i nic po za tym. Oceniłem na 7 chociaż wahałem się nad 6 ;]

Maaacin

Fantastycznie, czym więcej ludzi wypowiada się że jest średni tym bardziej chce mi się iść do kina :)

ocenił(a) film na 5
Kuzyn28

karolina100 czego ty sie kurwa spodziewałaś? Karate horroru? " fantastyka, fantastyka, fantastyka " TO uczeń CZARNOKSIĘŻNIKA, to musi być fantastyka. I nie mieszaj w to Włądcy Pierścieni bo to arcydzieło