Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125770
4,5 14 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

Kolejny film promujący rzekomo naukowy okultyzm. Na szczęście słaby więc nieprzekonujący.

ocenił(a) film na 8
tarabulos

LOL?

tarabulos

Niezłą masz misję tu na filmwebie, fanatyku! Nie lepiej spędzić czas na słuchaniu homilii ojca dyrektora zamiast oglądać filmy?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
mafiaczipsa

No to jakim cudem ,ma wiedzieć czy film jest dobry,skoro zabraniasz mu go oglądac?Obejrzał film,a teraz żałuje palancie.Zresztą jedynym argumentem jest ocena.. 6.7.

Nie wiem wogóle co ty bredzisz?Jak mi się film nie podoba,to mam robić lepszy,po kiego grzyba?Jestem tylko widzem i mam prawo do takiej opinii,tak samo jak i autor tematu.

ocenił(a) film na 4
mafiaczipsa

Szkoda, że nie można zgłosić nadużycia z powodu głupoty komentującego. A może można..

jarik44

"Uczen..." mi sie podobal,ale to ty zachowujesz sie jak fanatyk

ocenił(a) film na 9
jarik44

haha, dokladnie tak. Kolejny gosc trzesacy gaciami przed Harrym Potterem i jemu podobnymi. Wszystkie te afery i posadzenia literatury i filmu o buuuuu OKULTYSTYCZNE NAWIAZANIA WRECZ NIEBEZPIECZNE DLA LUDZKOSCI.... sa zalosne i godne Obroncow Krzyza...eh...nic chyba dodac, nic ujac

ocenił(a) film na 8
tarabulos

każdy ma prawo do swojej opinii, no ale cóż ;)
film dość przyzwoity jak na te klimaty.
6/10

użytkownik usunięty
tarabulos

Ale że niby gdzie on promował, jaki okultyzm, mylisz magię z okultyzmem.

Jeżeli magia nie jest okultyzmem to czym jest okultyzm?

ocenił(a) film na 5
tarabulos

Diabeł się Toba interesuje.

ocenił(a) film na 7
tarabulos

To ksiądz ma tutaj konto?
Pozdrawiam.

http://www.youtube.com/watch?v=SanY5RHJABY

tarabulos

Emm okultyzmu i ideologi New Age to tam praktycznie nie ma, magia jest ukazana w dosc wypaczony sposób. Irytowało mnie to godzenie na siłe magii z nauką i głupie niby logiczne wyjaśniania jej działania. kropność. Film zaś po oglądnięciu do zapomnienia, jedyne co zapamiętam to to by wiecej już go nie oglądać. Moze nie 1/10 ale 3 to chyba max.

użytkownik usunięty
Boof_X

Jak można wygłaszać takie opinie o filmach disneya? Filmy tej wytwórni zawsze będą zabawnymi filmami dla całej rodziny. Nie ma sensu opisywać ich logiki. To jest film do pośmiania się z rodzinką!