Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125772
4,5 14 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

Film-arcydzieło! Dosłownie!! Nawet jeśli ktoś nie przepada za fantasy, to koniecznie musi go obejrzeć. Znakomity humor (idealnie trafiający w mój gust), zapierające dech w piersiach efekty specjalne , znakomita fabuła..... no i niesamowity Nicolas Cage, którego gra aktorska jest dla mnie fascynująca od zawsze , a z filmu na film jest nawet coraz lepsza, o ile da się jeszcze być lepszym. Podsumowując, dawno nie widziałam tak świetnie dopracowanego filmu. Polecam!!!!!!

ocenił(a) film na 5

Koleżanka tak na serio? Bez wspomagania?

siLk_2

:D

ocenił(a) film na 9
copperhead

Zgadzam się z koleżanką pod warunkiem, że mieści się w przedziale wiekowym - do 14 lat.

ocenił(a) film na 5
Dora_10

Sorry, ale ja mam 14 lat i dla mnie to było bardzooo nudny i beznadziejny. Moi znajomi też uważają ten film za nudny i beznadziejny. Kategoria wiekowa-13 lat.
Jakieś 2 dziewczynki przed nami krzyczały i jak wychodziły to darły się jaki to film jest wspaniały. Ok. 12 lat.

ocenił(a) film na 4
black_angel77

Ciekawe kiedy wyrasta się z bezsensownego ekscytowania się anglicyzmami, po 16-tce?

ocenił(a) film na 5
siLk_2

silik, 10/10 ;)

Wiek tu chyba nie gra roli, bo albo ktoś lubi fantasy albo nie.
Ja mam 17 lat i film mi się bardzo spodobał, może ze względu na moje upodobania w tym kierunku. Dodatkowo obsada jest bardzo fajna no i jak dla mnie film jest na +