Uczeń szatana

Apt Pupil
1998
7,0 23 tys. ocen
7,0 10 1 22509
6,0 11 krytyków
Uczeń szatana
powrót do forum filmu Uczeń szatana

a ble

ocenił(a) film na 1

okropny okrutny film...bylam w stanie obejrzec tylko do polowy...jak dla mnie za straszny...

ocenił(a) film na 3
Jolie

nie taki straszny...
ja tam strasznych scen nie widzialem, no moze poza zabiciem golabka. szkoda mi go bylo... ogolnie film kiepski i nudny, nastawialem sie na cos wiecej <<ze np. pokaza sceby z tego obozu, a tu nic, tylko marne opowiadania>>. nie polecam.

ocenił(a) film na 7
NoName

zwierzak
Co to tego stworzonka ze złamanym skrzydłem.. Mam pewne wątpliwości. Scena niedorobiona, bo po piłce nie było widać, żeby uderzyła w coś innego niż podłoga.

Jolie

Skoro tak mówisz
Skoro tak mówisz to raczej nie obejrzę tego filmu. Wbrew pozorom mam słabe nerwy.

użytkownik usunięty
severus_snape

bbb
ale wy kurwa jestescie pusci a zwlaszcza ten od golabkow mnie rozpierdolil glupota

ocenił(a) film na 6
Jolie

Być może masz małą wytrzymałość, bo dla mnie nie był aż taki drastyczny. Momentami faktycznie było dość mocno, jednak czegoś mi w tym filmie zabrakło.

Perenelle

13 lat od komentarza Jolie mineło więc może teraz nie zaniżała by oceny swoją jedyjką.

ocenił(a) film na 6
miarara

Możliwe. Wtedy jak odpowiadałam na jej komentarz, nie patrzałam na datę... Przyznaję się, że na tym serwisie prawie w ogóle na nią nie patrzę. A chyba powinnam zacząć.

Perenelle

Ja tez patrzę od roku dopiero na daty:) Właściwie to w sumie mało bolesne,bo najwyżej ktoś nie odpowie,ale z drugiej strony temu filmowi nie należy sie jedynka i to mnie bardziej boli.Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
miarara

Także pozdrawiam.
Po prostu bywa, że niektóre osoby oglądają dane filmy mimo, iż są dla nich nieodpowiednie, a potem negatywnie oceniają (co wcale nie musi oznaczać, że film jest faktycznie fatalny - to tylko zdanie osoby tego właśnie typu).