Oglądałem go już 9 razy, myśle że nigdy mi sie nie znudzi , mogę równierz przyznać że to jeden z moich ulubionych filmów . Ogólny klimat filmu mi jak najbardziej pasuje . Muzyka w filmie jest wyśmienita poprostu mistrzostwo świata , szczególnie w ucho mi wpadł kawałek Foghata - slow ride i I just wanna to make love to you , przed obejrzeniem filmu nie słyszałem tych utworów . Oglądając ten film czasem żałuje że nie żyłem w latach 70-tych.
No wiedze arturo że jesteśmy naprawde podobni ja tez juz oglądałem ten film z conajmniej 5 razy i zawsze z takim samym zaciekawieniem no i ten klimacik masakra. A z muzy tez mi sie najbardziej podoba kawałek Foghata no i jeszcze low rider albo schools out for summer. Lata 70' w ameryce (bo raczej nie w Polsce:)) były niestety tylko raz i już nigdy nie powrócą :cry:
jeny ogladalem ten film ok. 15 razy .. za kazdym razem jest tamk samo genialny;) wszystko jest naprawde swietne.. muzyka.. samochody.. wogule klimat tego filmu.. esencja lat siedemdziesiatych... a bochaterwie tego film! niesamowici..
po obejzeniu tego filmu naprawde zalowalem ze zyje w 2007... roku i tak dalej... naprawde chcialem sie przeniesc w czasie....
zgadzam się z wami, film jest super extra i w ogole miodzio, ludzie, zrobmy na swiecie tak, jak bylo w latach 70 :)
Kocham ten film... oglądałem tylko 4 razy ( tylko ;P ) ale zakochałem sie za pierwszym razem, kiedy tylko obejrzałem pierwsze 10 minut filmu..
Niesamowita muzyka, te samochody, klimat i Slater (w tej roli Rory Cochrane), który niesamowicie prawdziwie zagrał wiecznie najaranego kolesia...
Piękny film...
Zgadzam sie w 100 % co do filmu i lat 70, obejrzycie sobie film "Lody na Patyku" (Eis Am Stiel) świetnie obrazuje te lata Znacie jakieś inne filmy tego typu czyli takie komedie o latach 70 albo z lat 70 ????
chociaż "lody na patyku" to może bardziej lata 60...ale film jak najbardziej polecam
Zgadzam się z wami Rory Cochrane przeszedł samego siebie w graniu Slater'a, a co do filmu to powiem krótko miodzio.
Widzę że nie tylko ja chciałabym się przenieśc w czasie :D. Cudowny film. Kilka razy leciał w telewizji ale zawsze go jakos omijałam, aż pewnego dnia, z braku lepszych mozliwości (ech...) postanowiłam zobaczyć co to. Usłyszałam moje kochane Sweet emotion i juz wiedziałam że mnie nie odkleją sprzed tv :D Cudny film! Sweet 70s... :D
Zgadzam sie z innymi komentarzami .Widze ze pisaliscie w tamtym roku , ja film widzialem nie dawno w tv i uwazam ze jest super , i tak jak poprzedniu chcialbym sie przeniesc do tamtych czasów:) Niesamowity klimacik :)
Pozdr.
A już się bałam, że tylko ja oglądałam ten film ponad 10 razy i jest ze mną źle :) Naprawdę bardzo mi się podobał, zwłaszcza muzyka tworzyła klimat.