Uczniowska balanga

Dazed and Confused
1993
6,8 18 tys. ocen
6,8 10 1 17747
7,1 38 krytyków
Uczniowska balanga
powrót do forum filmu Uczniowska balanga

Nieciekawy film o niczym. W dodatku nudny (zaliczylem ponad 10 ziewniec!!! O_O). Produkcji nie ratune nawet muzyka. Co jest dosc smutne. Postacie tez sa do bani, zadna nie jest jakas wyrazista, nie zyskuje sympatii... dobra... Z tego co widze polecaja go dziewczeta (a wiadomo jakie sa dziewczeta co sluchaja rocka :/, grube i brzydkie).
Get Drunk, Raise Hell, Rock'n'Roll.

ocenił(a) film na 9
Borja

oj chłopcze
ja słucham rocka i wcale nie jestem gruba i brzydka,a ten film mi się baardzo podobał
pewnie uważasz, że najlepsze są dziewczyny słuchające Mandaryny, bo wyglądają tak jak ona??

ocenił(a) film na 9
Borja

EEee musiałeś niedokładnie oglądać film, albo robić kanapki podczas filmu. Ten film ogląda się z zapartym tchem, postacie nie są wyraziste ciekawe..... ja po obejrzeniu dwa razy tego filmu znam Pinka jak kumpla, Mitcha i raszte pośrednio ale taka rola drugo i dalszoplanowa, muzyki takiej trawie ale trzeba przyznać że pasuje i nawet nie ściszałem głosników jak zaczynała lecieć.

ocenił(a) film na 10
Borja

Oj chłopcze ale cie skrzywdzili... Film jest świetny ( jeden z najlepszych jakie widziałem) oprócz swietnej muzyki, genialna gra aktorów, a na dodatek niezwykle interesująca opowiesc (scenariusz nie do przebicia). Linklater zrobił kawał dobrego kina, a ty lepiej sie nie wypowiadaj o filmie, ktorego nie zrozumiałes..... Jestes tępy i tyle

ocenił(a) film na 9
Borja

heh to czego słuchają dziewczęta smukłe i ładne??!!;)

drevnikocur

mogą słuchać czegokolwiek, bo gust muzyczny w żadnym stopniu nie zależy od tuszy i urody :P