Nieciekawy film o niczym. W dodatku nudny (zaliczylem ponad 10 ziewniec!!! O_O). Produkcji nie ratune nawet muzyka. Co jest dosc smutne. Postacie tez sa do bani, zadna nie jest jakas wyrazista, nie zyskuje sympatii... dobra... Z tego co widze polecaja go dziewczeta (a wiadomo jakie sa dziewczeta co sluchaja rocka :/, grube i brzydkie).
Get Drunk, Raise Hell, Rock'n'Roll.
oj chłopcze
ja słucham rocka i wcale nie jestem gruba i brzydka,a ten film mi się baardzo podobał
pewnie uważasz, że najlepsze są dziewczyny słuchające Mandaryny, bo wyglądają tak jak ona??
EEee musiałeś niedokładnie oglądać film, albo robić kanapki podczas filmu. Ten film ogląda się z zapartym tchem, postacie nie są wyraziste ciekawe..... ja po obejrzeniu dwa razy tego filmu znam Pinka jak kumpla, Mitcha i raszte pośrednio ale taka rola drugo i dalszoplanowa, muzyki takiej trawie ale trzeba przyznać że pasuje i nawet nie ściszałem głosników jak zaczynała lecieć.
Oj chłopcze ale cie skrzywdzili... Film jest świetny ( jeden z najlepszych jakie widziałem) oprócz swietnej muzyki, genialna gra aktorów, a na dodatek niezwykle interesująca opowiesc (scenariusz nie do przebicia). Linklater zrobił kawał dobrego kina, a ty lepiej sie nie wypowiadaj o filmie, ktorego nie zrozumiałes..... Jestes tępy i tyle