kocham ten film :):) Wariuję na jego punkcie, chyba moglabym go ogladać codziennie i nigdy by mi sie nie znudził. To wszystko przez wspaniała muzyke i bohaterów. Ale myślę, ze przede wszystkim dlatego tak go kocham, bo sama chcialabym sie w nim znalezc, miec takich swietnych przyjaciol i w ogole zyc w latach 70tych. A tego sie niestety zrobic nie da..:(
No cóż... tego napewno się nieda zrobić żeby powtórzyć te lata... :(
Ale skoro w końcu znalazłem kogoś kto opisał ten film w taki imponujący sposób posiada może też spis wszystkich numerów z filmu? Bardzo potrzebuje tych tytułów, może Ty je posiadasz? Napewno są na końcowych napisach... Z góry dziękuje
o kuffa...ja tez tak samo mysle o tym filmie jest swietny i tez marzy mi sie rzycie w takich czasach z takimi kumplami :D
Jesli medziesz chciala pogadac to napisz michal-metal@tenbit.pl lub na moje gg 4006584
ja też kocham ten film. Też chciałbym żyć w tamtych czasach z takimi ludzmi....
Mieć takich przyjaciół to wielki skarb.
"Well, look, all I'm sayin' is...
that if I ever start referring to these, as the best years of my life, remind me to kill myself."
ja też kocham ten film. Też chciałbym żyć w tamtych czasach z takimi ludzmi....
Mieć takich przyjaciół to wielki skarb.
"Well, look, all I'm sayin' is...
that if I ever start referring to these, as the best years of my life, remind me to kill myself."
Rewelacja. Niesamowity klimat budowany przez także wprost świetną muzykę i jeden a bardziej kultowych filmów jakie widziałem. Błagam niech mi ktoś napisze skąd mogę załatwić muzykę z tego filmu. Oglądam właśnie scenki i jak ponownie usłyszałem tą muzykę... achh boskie. Uwielbiam. Pozdrawiam wszystkich i zgadzam się w 100% z tym co napisaliście.
Wszystko o muzyce z tego filmu na stronie:
http://www.eecs.tufts.edu/~jweiss/dazed.html [www.eecs.tufts.edu/~jwe ...]
enjoy! :)
syndrom idealizowania przeszłości. pamiętajcie też o ustroju panującym w Polsce w latach ówczesnych. tak czy inaczej doskonale Was rozumiem. hipisi, robert plant etc etc.
ach, pomarzyć.
aczkolwiek film zdaje się nie opowiada o pozornie słodkiej historyjce, prawda?
No niestety.. Ten czas nigdy nie powróci..
Ech.. Szkoda, że ten film oglądałam tylko raz w życiu, a nigdzie narazie nie zamierzają go puszczać..
Pozdrawiam! :)
Lata 70-te mogłyby być super (jeszcze mnie wtedy nie było na świecie)
ale chyba nie w Polsce...
Ten film jest jak Las Vegas Parano, za pierwszym razem widzisz komedię, a potem film okazuje się coraz głębszy :].
dla wszystkich, ktorzy uwielbiają lub też kochaja ten film mam nastepujaca propozycje:
breakfast club
napewno wam sie spodoba...
jA SOBIE ściągnęŁam UcZniowską Balanga :) ostatnim razem oglądaŁAm go 2 lata temu....a teraz moge sobie oglądać do woli :) jest naprawde super. a jak ktoś go nie ma to obejrzyjcie sobie 16 maja na TVN7 o godz.22.30. coś takiego