oglądałem go w kinie na pokazie przedpremierowym. film bardzo dobry. dawno nie oglądałem tak dobrego filmu trzymającego w takim napięciu. no i przede wszystkim wciąga od samego początku. naprawde wspołczuje tej rodzinie co to przezyła przecież to o nich jest ten film. Polecam 10/10.
Kurka wodnaaaa, już się nie mogę doczekaaać!!!! :D 19 czerwca idę na premierę! <dancing banana> w ogóle jak w zwiastunie zobaczyłam cienie tych ptaków fruwających jak oszalałe w te i we wte.. oooj to dopiero była trauma, gdyż muszę Wam powiedzieć ze mam gołąbkofobię i te stworzenia budzą we mnie bezgraniczny wstret i strach a jeszcze tutaj, w zwiastunie takiego filmu, ... było w nich coś szczególnie złowrogiego i przerażającego :///:/:/:/Aaaaa!
Film ciekawy, trzymający widza w napięciu. W kilku momentach ciarki przechodzą po plecach... Najlepszym dowodem, może byc zasłyszana przeze mnie rozmowa dwóch kobiet po wyjściu z seansu - bały się wejśc same do toalety :D
Polecam! Warto obejrzec i z pewnością nie można przegapic jak się jest koneserem filmów o tej tematyce.
Film 10/10 to chyba duża przesada ponieważ film zasluguje najwyzej na 7,5. Mam do Ciebie pytanie nie przeszkadzało ci wczoraj na pokazie śmiechy ludzi ??
nie zaszkodziły bo byłem na pokazie przedpremierowym w Cinema City w Galerii Mokotów, 9 czerwca, o godzinie 20:00. sala była w połowie pelna i nikt się nie śmiał tylko ludzie piszczeli szczegolnie dziewczyny ze strachy. dla mnie film na 10/10. gorąco poleca.