PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40696
4,7 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni

10/10

użytkownik usunięty

dlaczego? otóż dlatego że miał na mnie niesamowity wpływ. może fabuła dość oklepana i dość niewiele a wręcz mało zaskakujących elementów, może nie trzymał bardzo w napięciu, ale jest to jeden z niewielu filmów które obecnie nie obrażają a nawet zbliżają do Chrześcijaństwa i Boga. Ja od dłuższego czasu miałam z tym problemy a po obejrzeniu tego filmu coś się zmieniło. bardziej bałam się oglądając "Amityville", na "udręczonych" nawet płakałam widząc jak matka trzymała w objęciach swojego syna i modląc się. Uważam, że powinno powstawać więcej filmów, które przerażają prawdziwością historii, a nie bohaterami i charakteryzacją, a historii, które powinny otwierać ludziom oczy jest o wiele więcej i aż dziwne że jeszcze zamiast ekranizowania takich wydarzeń powstają jakieś teksańskie masakry.

Pewnie teraz moja wypowiedź zostanie poddana krytyce, bo dużo elementów było wyolbrzymionych czy dodanych w tym filmie, bo są rzeczy przez co ten film nie zasługuje na tę ocenę. jednak ja nie jestem krytykiem i patrzę na to oczami zwykłego widza.