Bardzo milo sie zaskoczylem podczas ogladania tej pozycji. Film trzymal w napieciu i wciagal widza w dalsze perypetie bohaterow. Musze przyznac, ze obraz nie jest straszny, ale pare razy podskoczylem, wiec cel producentow zostal osiagniety i to glownie za to jest ta 7 w ocenie. Gra aktorska na srednio-dobrym poziomie, efekty odebiera sie pozytywnie. Jeden minus za dziewczynke na koncowych scenach. Zostala pominieta na samym koncu i tylko wprawne oko moglo dostrzec co sie z nia stalo. Dopiero za drugim razem zauwazylem... Ogolnie jednak szczerze polecam 7/10
Mi rodzeństwo nie pozwalało oglądać, że niby taki straszny... Powiem tak, widziałam straszniejsze horrory, a ten że niby na faktach to już nie wiadomo jaki schiz. Pewnie scenarzysta i tak ponad połowę zmyślił. Ale film mnie wciągnął, był ciekawy, lecz końcówka przewidywalna. Ja tak myślałam: albo umrze, albo zostanie 'cudownie uzdrowiony'. A o co chodzi z tą dziewczynką? Bo jej nie kojarzę.
wlasnie o to chodzi.... nikt jej nie kojarzy, nikt jej nie pamieta, bo zostala pominieta na koncu....