PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40696
4,7 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni

Dobry.

ocenił(a) film na 7

Człowiek się po boi, oglądnie ciekawą historyjkę i jest zadowolony, że się skończyło. Zastanawia mnie tylko fakt, jakim cudem salon dosłownie wymurowany trupami i to zwłokami, nie kośćmi nie śmierdział?! Nie mówiąc już o całym domu????????

ocenił(a) film na 9
Hafija

Z całym szacunkiem, mówi Ci coś słowo: mumifikacja? Zwłoki faraonów mają po kilka tysięcy lat i nie śmierdzą. I co? Wywietrzało?
Pozdro:)

ocenił(a) film na 7
achuga94

Z całym szacunkiem, tamte zwłoki nie były zmumifikowane. Owszem, owinięte były bandażem i po pierwszych scenach z filmu można było się domyśleć, że doktorek spuścił z nich krew, ale jak w końcowej scenie wypadały z tej ściany to wyglądały na dość 'świeże' i mięsiste.

ocenił(a) film na 7
Hafija

Pewnie żeby było straszniej :P
Sądzę, że (zakładając, że ta historia jest prawdziwa) "w oryginale" były zmumifikowane, inaczej pewnie nie dałoby się wytrzymać. Albo zmieniły by się w kości.

ocenił(a) film na 8
janina_alicja

hmm sądzę, że to tylko historia. Że zwłoki widoczne były dla Matta i jego matki. A dla innych może tam nic nie było? :P ale to takie gdybanie

ocenił(a) film na 9
tomblara

Nie wiem. Może i masz rację... Strażaków raczej nikt nie pytał czy widzieli trupy, jak weszli do środka... Jak obejrzę jeszcze ten dokument z Discovery to się zacznę doktoryzować :-). A na razie zostaje nam gdybanie...

ocenił(a) film na 9
Hafija

Dobra, przyznaję się. Nie znam się na zwłokach :-). Ale mam pytanie: co rozumiesz poprzez słowa: świeże (że nie wyglądały na 60 lat?) i mięsiste? Na ile lat wg. Ciebie wyglądały te zwłoki? I do ilu lat po śmierci uznajesz ciała za świeże?;)