PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40696
4,7 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni

Film trzyma w napięciu ! Polecam ! Specjalnie się zarejestrowałam, żeby skomentować i ocenić film.. Nie jest tak jak w innych horrorach, że jest pare chwil, w których można się przestraszyć.. tu jest tego więcej.. a najlepsze jest to, że oparty jest na prawdziwej historii..

blanncik

dzisiaj będę oglądał :) tak więc zobaczymy czy taki dobry :)

ocenił(a) film na 10
blanncik

Myślę, że film jest bardzo dobry w swoim gatunku. Chociaż oglądałam go pół roku temu to do dzisiaj pamiętam większość szczegółów. Kyle Gallner świetnie wcielił się w swoją rolę.

użytkownik usunięty
kate666333

Film oglądałem z uwagą i muszę przyznać, że zaciekawił mnie swoją fabułą. Mieliśmy do czynienia tutaj z elementami mrożącymi krew w żyłach, właśnie to co najbardziej w tego typu gatunkach filmów lubię. Nie było tutaj jakichś bezmyślnych atakujących zmarłych czy po prostu bezsensownych scen. Odbiorca filmu dostaje "na talerzu" dlaczego tak się dzieje i w ogóle co ten dom w sobie kryje. Film godny polecenia. 8/10

ocenił(a) film na 9

Film jak napisał autor napewno trzyma w napięciu.Gdy oglądełem go sam w pózniejszych godzinach w momentach takiego "filmowego przerażenia" przechodziły mi ciarki po ciele.To dobrze świadczy o tym filmie,ogląda się go z zaciekawieniem,dobrze dobrani aktorzy i co się będę więcej rozpisywał ogólnie warto oglądnąć.

film 9/10