PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40696
4,7 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni

Nie będę ukrywał że wiązałem duże nadzieje na dobre kino które straszy cóż... nadzieja matką głupich. Według mnie to kolejny tandetny horrorek z nawiedzonym domkiem w roli głównej i jeszcze ten gość który wygląda jakby go ze "Zmierzchu" wyrwali. Nudne i nie straszne niestety 4/10 czyli poniżej oczekiwań niestety... :(

Rorschach_

Zgadzam się z tobą, Rorschach ;)
Czasem miałam wrażenie, że Matt kogoś mi przypomina, zwłaszcza jak się denerwował, albo bał, dziwnie ściskał zęby. A potem szukając w internecie o kompletnie inny interesujący mnie temacie, trafiłam (znowu) na stronę poświęconej sadze "zmierzch", a tam Pattinson ze słynnie zaciśniętą szczęką. I zagadka rozwiązana.
W każdym razie mnie też mało co przestraszył ten film, choć po zwiastunie nie marzyłam o niczym innym jak wybrać się na dobre kino grozy. Wyszło jak wyszło; chwile za nieprzyjemne mogę uznać wyłącznie początkowe sceny, podczas wycinania znaków na ciele zmarłych. i tyle. A za mimowolne podskoki na krześle winię podkręcone ma maksa głośniki. Tak więc oglądnąć można, ale nie ma w nim żadnych rewelacji.