PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40696
4,7 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni

Gdzie tu te zapowiadane fakty? W ścianach naprawdę była masa trupów? Bo w te paranormalne zjawiska,że były naprawdę to nie uwierzę... chyba ogólnie to trochę luźne powiązanie z rzeczywistymi wydarzeniami... w ogóle to nie rozumiem na jakiej zasadzie są oceniane horrory, ten ma dosyć wysoką ocenę, a niektóre lepsze niższą... widzę,że nie ma co się sugerować ocenami, bo społeczeństwo nie zna się na horrorach. Jednym słowem lipa

kryszti

które lepsze horrory z niższą ocená masz na myśli????? Co do twoich pytań to nie pamiętam już fabuły ale wiem ze mi się film nawet podobał .

ocenił(a) film na 4
rabinomik

Myślisz,że CI z głowy tak wezmę? Taki Silent Hill ma taką samą mniej więcej ocenę a to są dwa światy...

ocenił(a) film na 10
kryszti

tez watpie czy naprawdziwych faktach,ale ja akurat ten film (horror)uwielbiam

ocenił(a) film na 3
Koszmarxd

przeciez w tym filmie nic sie nie działo

ocenił(a) film na 10
terman

wd ciebie,dla mnie to jeden z najfajniejszych(nie mylic z najstraszniejszych) jakie oglądałam ..podobał mi się motyyw choroby raka...dom pogrzebowy, ten dziadek xdd i gral w nim Kyle Gallner którego uwielbiam(przez co przyznam sie film oceniam o 2 ptk wyzej^^)

ocenił(a) film na 10
Koszmarxd

choroby raka pozdro..chodzilo mio chorebe Mata xd

ocenił(a) film na 4
terman

Włąśnie o to chodzi ze to było jak jakaś denna niskobudżetowa obyczajówka, cały czas czekałem aż coś sie stanie...i sie nie doczekałęm

ocenił(a) film na 4
Koszmarxd

Bez przesady z tym horrorem :D

ocenił(a) film na 10
kryszti

zal -,- chyba pisze ze to nie najstraszniejszy a ty bez przesady z horrorem pozdroo xd. wd mnie i wielu innych ludzi z ktorymi i w necie i na zywo rozmawiala o filmie naet jak dla nich nie był starszny to wybacz,ale1 co chwile coś sie działo.. chociazby drobne szczegóły jakz nalezienie powiek ,spotkanie tego dziadka(kurde jak on sie nazywał!xd) trupy w scianach ...akurat sporo tego było ,więc nie mów xd :D

ocenił(a) film na 3
Koszmarxd

polecam naznaczony i klucz do koszmaru o wiele bardziej przypadły mi do gustu

ocenił(a) film na 4
Koszmarxd

Cały czas coś się działo :/ Kilka momentów było dobrych, głównie schizy tego chorego kolesia , no i te trupy we ścianach ale to zdecydowanie za mało... i nie wiem co strasznego było z tymi powiekami

ocenił(a) film na 10
kryszti

wez sie nauczycz czytac hahahahahahahahahahahhahahahahahaha czy mowilam cos ze powieki byly starszne? przeczytaj jeszzce raz wypowiedz

ocenił(a) film na 4
Koszmarxd

miło mi,że poprawiłem Ci humor... piszesz bardzo chaotycznie i nie poświęciłem temu większej uwagi... w każdym filmie dzieją się jakieś rzeczy...i co z tego?

ocenił(a) film na 10
kryszti

hahahahha bardzo poprawiasz mi humor ;D pisales ,ze nic sie nie dzialo,a teraz dzieja sie jakies rzeczy ''i co z tego'' pozdrooo ;]