PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40696
4,7 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni
użytkownik usunięty
Fire12Blade

No wlasnie. Horror powinien byc straszny, tym bardziej taki niby na faktach oparty, a nie wbilo mnie w siedzenie ani raz i wynudzilam sie wlasciwie. Do tego nie bardzo zrozumialam o co chodzilo z tymi cialami.

ocenił(a) film na 5

Taki dziwny ten fil troche przesadzili z niektórymi scenami

ocenił(a) film na 10

a ja wręcz przeciwnie...
bałam sie na tym filmie jak nie wiem co ...XD
hah.aż tak strasznie sie nie bałam ale przeraziło mnie samo to że ten film jest oparty na autntycznych zdarzeniach XD

ocenił(a) film na 8
Fire12Blade

Skoro ten film jako Horror was tak uwłacza, uwiera to może poddacie mi jakąś konkretną propozycja, która pozwoli mi zrozumieć, pojęcie Horror !
Czekam...:-)

ocenił(a) film na 5
kaim0

Martyrs, Śmierc się śmieje, Ostatni dom po lewej i mnóstwo innych :D

ocenił(a) film na 8
Fire12Blade

Jak narzazie oglądnąłem dwa i jako dramaty są spoko ale jako horrory to średnio zaawansowane, nie oglądałem jeszcze "Śmierć się śmieje" zobaczymy czy zdoła ruszyć moje nerwy
...

ocenił(a) film na 5
kaim0

"smakosz" wszystkie czesci dla mnie były dobre;) Frontieres tez mocny, zejscie 1 całkiem fajna

ocenił(a) film na 8
Fire12Blade

śmierć się śmieje?? Wybacz ale to kicha jakich mało i śmieszne a nie straszne no chyba ze boisz się tego jak ktoś się śmieje :D

ocenił(a) film na 5
sasunia

kazdy ma inny gust nie trafisz idealnie i nie ma takich filmow co kazdego wryje w ziemie. ogladam mnostwo horrorów ale nie spotkałem jeszcze takiego

ocenił(a) film na 5
Fire12Blade

Dodam jeszcze halloween 1 i 2, piatek 1, klatwa, rec 1 i 2, lustra ale tylko 1, BEZ LITOŚCI DLA MNIE BOMBA, Prawo zemsty, Eksperyment, ksiadz, omen 1 i 2, Mgła, polowanie na czarownice. Te filmy warto ogladnac przynajmniej dobrej akcji ;) aaa i osobiscie moj ulubiony thriler to Strzelec- film na długo zostaje w pamieci;) edytowac nie mogłem ;)

ocenił(a) film na 8
Fire12Blade

Myślałem, że na pierwszy rzut, jako lepsze od udręczonych, podasz mi jakieś horrory z wysokiej pułki. Jednak jako horrory to żaden z tych filmów: Martyrs, Śmierc się śmieje, Ostatni dom po lewej nie dorównuje filmowi "Udręczeni'.
A co do tego filmu, Śmierć się śmieje to muszę przyznać że naprawdę jest kiczowatym filmem takim typowym dla małolatów. Oczywiście nie dyskryminuje twojego gustu.

ocenił(a) film na 5
kaim0

Jak uwazasz rozumiem ;) dla mnie ten był cienki ;)

użytkownik usunięty
Fire12Blade

Bo dla ciebie horror to sypanie flakami i lanie krwi

ocenił(a) film na 5

własnie ten był taki czyli cienki ;)

użytkownik usunięty
Fire12Blade

Własnie nie był taki.Ten Martyrs i Ostatni dom po lewej-tam jest pełno krwi i flaków.Czyli cienkie

ocenił(a) film na 5

w kaazdym horrorze cos takiego musi byc.. ogladaj romansidła jak Ci nie leża flaki i krew

użytkownik usunięty
Fire12Blade

Moim zdaniem mogą byc takie sceny ale nie do przesady i bez przerwy.Niektóre filmy powinny się nazywać ,,sadystyczne'' a nie ,,horror''.Rec 1,2 tez mi się podobał,klątwa też moim zdaniem fajna.Ale np. Seed.Skazany na śmierć-wyłączyłam go po pierwszej scenie.