PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40696
4,7 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni

jednak ostatnio coraz mniej powstaja te naprawde dobre.ten film rowniez mnie nie zachwycil.temat nawiedzonego domu poruszany byl juz setki razy tylko rozwiazanie zagadki sie zmienia.w tym filmie bylo bezsensowne,nie ciekawe w ogole.nic mnie nie przestraszylo w trakcie jak i na koncu filmu.gra aktorska,zwlaszcza rodzicow,byla koszmarna,mialam wrazenie ze ogladam produkcje telewizyjna a nie film ktory byl wyswietlany w kinach.no coz,ostatnio nie moge trafic na jakis ciekawy film

ocenił(a) film na 7
kikihanka

Ja natomiast nie lubię horrorków, ale i tak ten film nie oceniam za dobrze. Ogółem może i zasłużył na 7/10 , ale miał za dużo mielizn i prawdziwy fan mocnego kina będzie czuł się bardzo zawiedziony.

ocenił(a) film na 6
OmniModo

Nie rozumiem waszej opinii na temat tego filmu, lecz oczywiście się z nią zgadzam gdyż każdy ma swoje zdanie. Może nie jestem fanem horrorów lecz zdarza mi się je oglądać. Uważam że to dobry film, był on na faktach autentycznych i to co było w filmie to tak w 50 % prawda a w 50 % fikcja wymyślona przez Hollywood dla wzbogacenia fabuły. Oglądałem też dokument o owej rodzinie na discavery i o tej historii, na której właśnie podstawie został nakręcony ten film i było to bardzo ciekawe co między innymi właśnie ten dokument skłonił mnie do obejrzenia filmu hollywoodzkiego ;) A zatem co wolicie Amytiville czy Udręczonych ?? bo dla mnie te 2 filmy są do siebie w pewnym stopniu podobne, może nie ogólnie fabuła ale mają coś w sobie podobnego ;)