jak w temacie, dziś mam zamiar wybrać się do kina i nie wiem, czy warto akurat na ten film
MOim zdaniem film ponizej oczekiwań i nie warto oglądać go w kinie...
Strasznie nudny i bez dreszczyku emocji
a co byście polecili z obecnych propozycji kinowych (wiem, że trochę odbiegam od tematu, ale mój facet zaplanował dla nas wyjście do kina dzisiaj, a mi pozostawił wybór filmu), nie musi być horror, może być nawet jakaś komedia:)
Szkoda czasu i pieniędzy na ten film chyba że naprawdę ci sie nudzi...Fabuła oklepana...MATKO! ile to już było tych filmów o nawiedzonych domach a ten jest najgorszy moim zdaniem z tego grona! Podajcie mi chociaz jedną straszną scene z tego ( gatunek wogóle tutaj nie pasuje) horroru pożal się Bożę...
właśnie niedawno wróciłam z seansu i powiem tak
film dość zgrabny, chociaż nieco przynudzał chwilami, reżyser powinien wiedzieć, że upiorów nie pokazuje się dłużej niż przez 1/8 sekundy, bo stają się po prostu śmieszne, przesadna gra aktora grającego Matta, za dużo wątków dramatu.
za to niezła muzyka/dźwięki/efekty dźwiękowe.
efekty komputerowe natomiast leżały zupełnie (ektoplazma wydobywająca się z ust Jonaha - na plakacie - śmieszyła, podobnie jak inne animki).
w sumie 7/10 chociaż nieco naciągnięte.
moim zdaniem warto iść na to do kinaa.
może nie jest najlepszym HORROREM.
ale jako film jest bardzo dobry.
Kolejny stereoptypowy horror o nawiedzonym domu. Ten podobno oparty na faktach, z tym że 'Opór' też 'podobno' był oparty na faktach, ale sami wiemy jak wyszło.
Przewijałem zeby szybciej minoł... i nawet się nie przestraszyłem no.. raz jak powieke odcinali. Efekty i muzyka ok ale Zapomnimy o nim szybko. Pozdrawiam
Byłem na tym filmie w kinie wczoraj, w ogóle pierwszy raz od bardzo dawna byłem w kinie i powiem, że się lekko zawiodłem. Było kilka momentów w których można się było przestraszyć a ja nic, siedziałem i momentami zwiedzałem oczami sale kinową bo film chwilami przynudzał. Muzyka i dzwięki były bardzo dobre ale co do samego filmu to spodziewałem się czegoś lepszego.
podaj mi choć jeden horror który naprawdę był straszny z amerykańskiej produkcji mnie się ten film podobał choć nie był zbyt straszny
ja byłem na tym filmie, jestem zadowolony, ale tylko dlatego, że nie
oczekiwałem wiele. Jeśli idziesz na ten film z myślą o jakimś ambitnym,
superstrasznym horrorze, to się zawiedzeisz, ale jako taki troche
mocniejszy thriller - w sam raz;]
Ogladalam juz pelno horrorow i wczoraj bylam w kinie na Udreczonych. Co moge o tym filmie powiedziec? Fajny ale nic specjalnego. Byly momenty na ktorych podskoczylam ale byly tez na ktorych spalam ;p Jesli mam okreslic film jednym zdaniem to pisze : ZACZEPISTY JESLI KTOS MALO HORROROW OGLADAL, ZWYKLY JAK KTOS JEST FANEM HORRORU.
Jak ten film się komuś podobał to polecam Amityville (też o nawiedzonym domu), chodzi mi o ten z 2005 r. Dla mnie był dużo lepszy niż Udręczeni i tam naprawde się przestraszyłem kilka razy.
Popieram.Nic szczególnego.Dzisiaj trudno o dobry horror.To film mocno skomercjalizowany i głównie do tego żeby się trochę przestraszyć.Nic z niego nie wynika,nie ma głębszego sensu i jest chyba trochę podkolorowany.Wierzę w prawdziwość tej historii,ale scenarzyści trochę się nią pobawili.Ogółem nie polecam.Sam mocno się zawiodłem :(