Ukryta prawda

Exposed
2011
5,0 1,1 tys. ocen
5,0 10 1 1061
Ukryta prawda
powrót do forum filmu Ukryta prawda

Głupota głównej bohaterki pod koniec filmu (gdy dowiadujemy się kto jest porywaczem) rozkłada na łopatki. Mocno naciągany film, nie warto oglądać

ocenił(a) film na 6
tekileczka

Mam o nim trochę lepsze mniemanie, jednak przyznaję Ci całkowitą rację jeśli chodzi o wstęp - głupota nauczycielki pod koniec filmu, jej naiwność i absolutny brak rozeznania w nietypowym zachowaniu przestępcy (co u nauczycieli zazwyczaj jest znakiem rozpoznawczym - są doskonałymi obserwatorami ludzkich zachowań i świetnymi psychologami) rozkłada na łopatki. :)

bruce1940

nauczyciele dobrymi psychologami ?? Nauczyciele nie mają pojęcia o psychologii !!

ocenił(a) film na 6
adrianto

Ja mam na myśli DOBRYCH nauczycieli. ;) Ją na taką w tym filmie kreowano. ;)

ocenił(a) film na 5
bruce1940

słaby film, a końcówka to już w ogóle porażka

ewix_6

Kto okazał się tym podglądaczem? wczoraj nie dałem rady obejrzeć do końca a dziś spózniłem się na koncówkę ..

SzymonS1

Uwaga! SPOILER ;-) To był ten facet co mieli z nim podpisywać jakąś umowę, on miał chyba ich program kupić czy coś... ;-) chyba dobrze mówię...? xD

Justysia0302

A policja go schwytała? Spodziewałem się że to będzie jakiś uczeń, wczoraj obejrzałem ten film gdzieś tak od połowy prawie do końca , ale już zasypiałem i postanowiłem sobie darować, lecz mimo słabej oceny nie zapowiadał się najgorzej , przynajmniej fabuła była dobra...

SzymonS1

Na końcu on postrzelił tę babkę, a policjant go zabił ;-) na szczęście ona przeżyła i w sumie wszystko dobrze się skończyło... :-) Niby Ci się nie dziwie, że zasnąłeś bo film rewelacyjny nie był, ale obejrzeć można, czemu nie ;-) Ja jakoś zawsze muszę każdy film do końca obejrzeć, wtedy od razu wiem czy warto kiedyś zrobić powtórkę z seansu :-) Też na początku myślałam, że to ten uczeń, któremu kazała jakiś fil kręcić jeszcze raz.... :-p

Justysia0302

No ja niestety nie obejrzałem do końca ze względu na pózną porę , dziś dowiedziałem się że główna bohaterka to jedna z ciekawszych postaci niegdyś mojego ulubionego serialu "Skazanego na śmierć" tym razem zagrała zupełnie inny charakter .. (ps. też bardzo lubię 'Grę")

SzymonS1

No dlatego też wczoraj nie obejrzałam tego filmu, ale dziś bo był o wcześniejszej porze :-) Zawsze tak jest, że fajne filmy emitują tak późno, dobrze, że przynajmniej powtórkę dali xD :-) Aktorka, według mnie bardzo fajnie wykreowała swoją rolę, niestety nie oglądałam Skazanego na Śmierć... tylko pierwsze odcinki, ale i tak jej nie kojarzę ;-)

Justysia0302

Ona występowała bodajże od 3 serii Skazanego, szkoda świetny serial zwłaszcza 2 seria ..

SzymonS1

Ano pewnie dlatego nie kojarzę, wydaje mi się, że właśnie pierwszy sezon Skazanego był emitowany w tv polskiej dlatego zerkałam, potem już niestety nie bardzo miałam jak... Ale skoro spodobał mi się 1-wszy sezon to 2-gi na pewno był o niebo lepszy xD szkoda, że nie oglądałam, ale wiesz jak to jest z tym czasem, zawsze go brak, a zwłaszcza na przyjemności xD ;-)

Justysia0302

Gdyby Jodi miała w tym filmie taką postać jak w "Skazanym" to ten cały jej prześladowca miał by ogromne kłopoty a nie odwrotnie .. jak bedziesz miała czas to wróć sobie do oglądania serialu (obecnie jest chyba emisja na Foxie) mam tylko jeden zarzut, dlaczego Zapach kobiety tylko 5/10 ?!

SzymonS1

Skoro tak mówisz to muszę wrócić do oglądania :-) na pewno jest tam wiele fajnych postaci włącznie z nią ;-) Zapach Kobiety mówisz...xD szczerze mówiąc dawno temu oglądałam ten film i nie wiem czemu tak nisko oceniłam, ale na pewno jeszcze nadrobię zaległości i się poprawię :-) także, mam nadzieję, że trochę usprawiedliwiłam tę niesprawiedliwą ocenę... ;-)

Justysia0302

Oj nie wiem, nie wiem z miesiąc temu była emisja, moim zdaniem wybija się on ponad przeciętność, wtedy właśnie sobie przypomniałem ten film i uważam go za klasowy Justysiu ..

SzymonS1

Na pewno, ale na prawdę, nie wiedziałam, że był tak niedawno, wiem, że ostatnio jak chciałam sobie spokojnie obejrzeć to właśnie godzina emisji mi niestety nie pasowała... Ale gapa ze mnie, że nie zauważyłam, teraz będę uważniej przeglądała program telewizyjny... :-)

Justysia0302

Oglądasz ze mną Bonnie i Clyda ?

SzymonS1

A to oglądasz teraz? ;-) ja niestety mam obecnie tv zajety i komputerek też zaraz muszę zwolnić xD wiesz ja na filmwebie jestem od czasu do czasu, więc nie udzielam się zbytnio xD i może nie znam się tak bardzo xD dlatego tak to z tym Zapachem Kobiety wyszło heh :-p

Justysia0302

A widzisz, ja udzielam się dosyć często więc może znam się odrobinkę lepiej ... Mam zamiar dopiero obejrzeć BiC w sieci ..

SzymonS1

No nie wątpie, że znasz się lepiej... ;-) aha to będziesz w sieci oglądał, no ja niestety zaraz muszę komputer zwolnić.... to miłego oglądania życzę... ;-)

Justysia0302

No ja też raczej nie wątpię ....... ,a więc miłych snów i niech Ci się przyśni jakiś przystojny i męski aktor np. Justin Bieber !

SzymonS1

Raczej nie uważam Bieber'a za przystojnego i męskiego xD nie wiem o co Ci z tym chodzi? ;-)

Justysia0302

Jak to Biebier nie jest męski to kto? No to niech to będzie np. Piotr Cyrwus.

SzymonS1

Hehe no niech Ci tam będzie... Dziękuję za miłą rozmowę ;-) dobranoc i Tobie niech też się przyśni coś miłego tylko może nie Justin Bieber xD :-)

Justysia0302

Ok, to niech nam się przyśni Kim Kardashian żeby było sprawiedliwie ..

SzymonS1

W porządku xD ;-)

SzymonS1

Warren.