PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=252812}

Ukryte zło

Evil Behind You
2006
1,7 276  ocen
1,7 10 1 276
Ukryte zło
powrót do forum filmu Ukryte zło

ten film to pomyłka...nie leżał nawet koło horroru..zenada i tyle..sztuczna gra aktorów, drętwa fabuła..co ja piszę? TO nawet koło filmu nie leżało;/

ocenił(a) film na 1
masachiko

To z całą pewnością jeden z najgorszych filmów, jakie miałem okazję oglądnąć.
Brakuje mi słów,by opisać tą głupotę,która bije z ekranu.
Sposób realizacji tego filmu* nieco przypomina kiepskie filmy erotyczne. Aktorstwo podobnych lotów. Za to znacznie mniej treści ;)
Zastanawiam się,jak wielkim głupcem trzeba być,by spłodzić ten scenariusz oraz okrasić go tak idiotycznymi dialogami ?
Łączę się w bólu z wszystkimi,którzy mieli nieprzyjemność oglądania tego zlepku bzdur.
A tym,którym przez myśl przeszło,by jednak spróbować go zobaczyć,z całego serca odradzam.

* "Ukryte Zło" w żadnym wypadku filmem nie jest. Jednak ze względu na brak odpowiedniego określenia dla tej produkcji,użyłem tego słowa,za co przepraszam wszystkie filmy.

lokapal_2

Właśnie jestem po seansie. Wytrzymałem to "dzieło" przez kilkanaście minut. Podobno horror. Patrząc na poczynania "aktorów" myślałem że to jakiś erotyk. I wymyśliłem - to jest erotyk, tylko z usuniętymi scenami erotycznymi.

masachiko

Jeden z niewielu filmów na którym usnąłem .

ocenił(a) film na 1
masachiko

Zdecydowanie jest to najgorszy film jaki widziałem w życiu - zazwyczaj w każdej produkcji staram się znaleźć jakiś choćby nawet mały pozytyw. To "dzieło" nie ma absolutnie żadnego. Chyba, że to miał być jakiś żart filmowy, ale szczerze wątpię. I dziwię się, że ktoś w ogóle dał pieniądze na nakręcenie go.

ocenił(a) film na 1
VisitorQ

Ja się dziwię, że TVN7 kupił prawa do tego filmu..co za shit ;//

masachiko

Ponieważ TVN jest tak zajebistą stacją jak zajebisty jest ten film ;)

scricxovan

Ludzie przecież takie badziewie to oni chyba za darmo dostają albo za grosz , czemu takie dobre horrory jakie posiada TVN7 w swoich zasobach jak choćby : "Opiekunka" , "W paszczy szalenstwa" czy "Wioska przeklętych" lecą tak rzadko , a taki gniot leci już drugi raz w tym roku coś w tym jest ..