PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31033}

Ulice strachu

Urban Legend
1998
5,8 7,3 tys. ocen
5,8 10 1 7330
5,3 16 krytyków
Ulice strachu
powrót do forum filmu Ulice strachu

Ma głupawy i dość modny w tego typu gniotach sposób na widza, aby nie odkrył kto jest
sprawcą, a kto ofiarą, mianowicie wyciąga piątego Asa z rękawa, a ty wyjesz z podziwu, bo
przecież w życiu byś się nie domyślał. Film zaskoczył mnie tylko jednym, był tak głupi, jak
scenariusz na którym bazuje. Nawet sam tytuł wskazuje na idiotyczną fabułę. Kiepsko
zagrane sceny przemocy, całkowity brak realizmu u ofiar zabójcy, dobry klimat
uniwersyteckiego kampusu fatalnie i z premedytacją zepsuty przez reżysera. Nawet dialogi
nie trzymały średniej. Horrorem było dla mnie dotrwać do napisów końcowych. Odradzam
poważnym wielbicielom "krwi i flaków" na ekranie, fanom Pszczółki Mai też. Daję 3/10
wyjątkowo za scenografię i udźwiękowienie.

ocenił(a) film na 4
skurwiel

Był bardzo przeciętny.....takie miałem odczucia po jego obejrzeniu. Nic mnie tam nie zaskoczyło,wszystko była jasne i oczywiste,w którym momencie kto zginie,kiedy pojawi się morderca,mało zaskakujący przebieg filmu. Jedyne co mnie wjebało w osłupienie to to ,że zabójcą była ta pusta lala. Ciężko było potem mi to przyjąć do wiadomości ale cóż.......ogólnie słabiutko 4/10 tylko dlatego,że był troszkę lepszy od tego syfu ''Koszmar minionego lata''.

skurwiel

do kasacji