E u nich to standard, śmieszniejsze są polskie janusze w passatach. A jeszcze imigranci w ekipie ultrasów xD
Przecież w tym filmie ich nie było, więc co ty pier***sz gościu. Najpierw obejrzyj później pisz
Fakt faktem w naszych polskich realiach rzeczywiście wyglądało by to przezabawnie :)
A ty akurat wiesz oczywiście gdzie byłam, a gdzie nie. Typowy sebix na zmywaku udaje pana zagranicą.
Skoro "typowy sebix" ma większe pojecie o zwyczajach na siwcie niż ty, to raczej lipa. W korzystniejszym świetle, by cie stawiało jakby jednak był kimś bardziej na poziomie... Poza tym Włochy to chyba bardziej, na wakacje niż na zarobek. A teraz to ani na jedno ani na drugie xD
A skąd ty wiesz jakie ja mam pojecie o świecie, opisałam jedna scenę, która wydała mi się zabawna a czepiacie się jakbym obraziła cały włoski naród. Trochę lipa, że czepiasz się o sebixa, ale o to że facet nawet nie podjął dyskusji i nie odniósł się do sceny która opisałam tylko od razu założył, że no przecież mieszkam w polszy to nigdzie nie byłam już jest ok. Słabe.
nie wiem co śmiesznego w skuterach. W ogóle chyba niewiele osób podziela Twoje poczucie humoru, bo skuter jest nawet na plakacie.
Zresztą nie wiem czy w innych krajach przeciętne środki transportu kiboli wydają Ci się jakoś bardziej majestatyczne? Jak np autobus, metro, pociąg i najbardziej popularny sposób: pieszo.
Co tam będziesz tłumaczył panience. Jeżeli ta scena jest dla Niej przezabawna, to raczej oczywiste, że nosa z Pcimia Dolnego nie wystawiła. A już na 100% nie była we Włoszech.
pomijajac już to jak ciasne sa wloskie miasta i jak populare sa tam skutery, to co w nich jest smiesznego? motor jak motor.
smieszne to by bylo jakby jechali samochodami, naokolo, kilka razy dluzej
w sumie jak wyobrazam sobie scene tej podrozy kibolow kilkoma samochodami przez neapol, to mogloby byc komediowe. grozni kibole, zli i gotowi do walki patrza smetnie przez okno samochodu jak wyprzedzaja ich dostawcy pizzy
i o ile gangi motocyklowe, to zło i robią masę złych rzeczy, to trzeba jednak przyznac tym we wloszech, ze na tych skuterach przynajmniej nie wku....iaja wszystkich w promieniu kilometra halasem jak harleyowcy w usa. (no tak, w neapolu maja gangi skuterowe gdzie mlodociani gangsterzy jezdza z kalachami i ostrzeliwuja budynki ze skutera)
Jak nie kontrolujesz tego co piszesz, to nie ćpaj lub/i nie pij. Ewentualnie skonsultuj to z lekarzem lub farmaceutą.
A gdzie ja niby skutery wyśmiałam i gdzie napisałam że inne środki transportu są bardziej majestatyczne? Przykro mi ale czytać ze zrozumieniem to już cie nie nauczę.
"Scena jak na tych skuterkach jechali się bić po prostu wygrała.. hahaha."
"Dla mnie jednak groźni hooligani na skuterach:)"
"Wiem, nie zmienia to faktu, że dla mnie wyglądało to zabawnie."
Napisałaś kilkakrotnie, że z jakiegoś powodu uważasz, to za zabawne tylko jak się okazało, że większość Ci tłumaczy, że to zupełnie normalne i nic w tym śmiesznego, to próbujesz się wymiksować z tego albo odwracać kota ogonem.
Jak już cytujesz moje wypowiedzi to cytuj wszystkie "opisałam jedna scenę, która wydała mi się zabawna a czepiacie się jakbym obraziła cały włoski naród" dlaczego to pominąłeś. Nadal nie widzę czepiania się skuterów. Gdybyś zarzucił mi czepiania się hooliganow to przyznałabym Ci rację, ale do samych skuterów nigdzie się nie przyczepiłam. Jak ci większość powie żebyś skoczył z mostu to też to zrobisz i nie 50 letni hooligani jadący się bić za klub piłkarski nie jest czymś normalnym, a skoro Ty uważasz że to jest normalne to z tobą jest coś nie tak, a nie ze mną.
Mądry człowiek potrafi się przyznać do błędu. Głupi atakuje wszystkich na oślep, by tylko utrzymać swoje zdanie.