6,5 31 tys. ocen
6,5 10 1 30999
4,8 21 krytyków
Underdog
powrót do forum filmu Underdog

To bardziej ckliwy dramat z oklepaną fabułą i z wątkami zaczerpniętymi z filmów o podobnej tematyce - napisałem to po obejrzeniu filmu tydzień temu i zaraz potem usunięto mój wpis - DLACZEGO? Nikogo nie obraziłem, nie stalkowałem, to jest moje zdanie o tym filmie. Mam prawo do własnej opinii czy nie? To jakaś cenzura? Wolno pisać tylko pozytywnie? Żenująca forma promocji...

ghorstef

nie pal głupa marno konkurencji. Napisałes ten sam wątek i miał on po 3 godzinach 500 łapek i dlatego poleciał. Teraz widze rozkładasz te łapki na wiele dni wiec cos do tego twojego pustego dzbana weszło. Rozumiem ze zazdrosni jesteście o film który idzie na milion bo już jest grubo ponad 500 tys ale szkoda mi was ze macie tylko budżet na to zeby zalozyc konto, napisac watek i napierdzielac F5 tyle pierdyliardów razy. Zenada.

robertbry

wyręczę was, konto mam z 2017, jakże mi przykro ze rozwala to ramy waszej teorii spiskowej...

robertbry

Po pierwsze "pusty dzbanie" to twoje 6 tematów które założyły profile "z d... wzięte" założone we wrześniu 2018 w ciągu GODZINY miały po 200 łapek czyli łącznie w ciągu godziny 1200!!!! i to jest FAKT, który w każdej chwili mogę udowodnić, po drugie moje 400 było w ciągu kilku-kilkunastu godzin i nie ma się ludziom co dziwić, że mój temat lajkowali, bo nie ja jeden zauważyłem tę chamską manipulacje! Poza tym to był jedyny obiektywny wpis spośród 50 twoich wychwalających ten film pod niebiosa - wszystkie te tematy były pisane przez podobnie "wiarygodne" profile jak twój. Jak już dostałeś kasę żałosny trollu, żeby robić klakę, to rób to chociaż bardziej wiarygodnie, bo to co tutaj robisz to jest ŻENADA! Tak samo jak przesuwanie każdego negatywnego tematu gdzieś na 4 stronę pomimo wielu polubień. Wstyd!

ghorstef

A zauważyłeś w ogóle wielki nalot klakierów zachwalających ten średni film?

koshargo

Zauważyłem, ale zauważyłem też ze tutaj admin przesuwa na koniec negatywne komentarze (a przynajmniej przesuwał), a to jest już żenada