PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97972
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

ten jeden punkcik odejmuję za BRAK SCOTTA SPEEDMANA !! ;)
oj,pewnie posypią się komentarze...

zagrywkaa

Jak dla mnie najlepsza część,choć barkowalo mi Seleny:)Uwielbiam ją

restar

sorry za bląd brakowalo

ocenił(a) film na 4
zagrywkaa

Ja odejmuje tych punktów więcej... średniowieczny wampir Sonja o ustach wypchanych botoksem ? I to tak wypchanych, że aż się wylewało ? Jak można w ogóle ją było zatrudnić do tego filmu !!!

zagrywkaa

Underworld: Rise of the Lycans to prequel czyli poprzednik, nawiązanie do jakiegoś utworu (zwykle popularnego filmu), opowiadające o wydarzeniach wcześniejszych niż opisane w pierwowzorze. Prequele zazwyczaj powstają później niż oryginalne dzieło i często są w nich wyjaśniane wątki i zdarzenia, o których opowiadała główna część. Kontynuacja utworu przedstawiająca wydarzenia późniejsze niż w pierwowzorze to sequel. Rzecz dzieje się w Średniowieczu.

Selene_fw

Eeee! No co ty? Doprawdy??

zagrywkaa

Mamy armię trolli internetowych na forum (psychofanek "Sagi Zmierzch) które spamują w naszych artykułach. Trzepa podbijać tematy. Scott Speedman wcielił się w rolę Michaela, a ten był człowiekiem z XX wieku. Akcja filmu rozgrywa się w Średniowieczu, czego wielu ślepców nie zauważyło! Więc trzeba im odpisać.

Selene_fw

Ale nie lubię kiedy ktoś traktuje mnie jak debila!

zagrywkaa

Daruj sobie takie słowa przynajmniej na tym forum. Co do braku Scotta Speedmana w Underworld: Rise of the Lykans to wystarczy tylko ruszyć głową, Facet urodził się w XX wieku a akcja tego filmu rozgrywa się w Średniowieczu.

Selene_fw

no doprawdy coraz bardziej mnie zaskakujesz

zagrywkaa

Ty naprawdę nie zauważyłaś sarkazmu w moim wpisie z 12.01.???
I ja mam ruszać głową?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
vladblad

Piękny masz Avatar. A wiesz kim był Vlad Palownik? Hrabią Draculą i synem Vlada Diabła!

Selene_fw

Ale Ty masz ogromną wiedzę

vladblad

Troll internetowy!

Selene_fw

O czyżby nowy klon?

vladblad

Troll internetowy!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
vladblad

Troll internetowy!!!

Selene_fw

ty selene to jak z tobą jest na jednym forum masz raka miednicy i piszesz,że nie dożyjesz 27 urodzin a na drugim masz już 34 lata-czy to fantazje na temat śmierci w stylu rozchwianego emo czy żałosna próba zwrócenia na siebie uwagi?