Będzie szmira, widać po zwiastunie. Zmienili aktorkę, denne efekty,
nie wiedzę w ten film...
"Zmienili aktorke" - tego typu argumenty sa najdurniejsze z mozliwych :/. Przeczytaj do cholery o czym ten film jest, i w jakich czasach sie dzieje. Potem sie wypopwiadaj !!!. W TYM FILMIE SELEN NIE MA PRAWA BYC. TU SIE ROZCHODZI O "SONIE", "SONIE", i jeszcze raz "SONIE" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(szkoda, ze na "Sonie" nie moge uzyc wiekszej czcionki :/:/). Czytac ludzie !, potem sie wypowiadac. Mam juz dosc tak idiotycznych komentarzy jak "Szkoda, ze nie ma Selen", "Dlaczego zmienili aktorke", "Gdzie jeste Selene" ;(
Ja myślę, że film lepszy od dwójki naprawdę łatwo będzie nakręcić... ale i tak nie wierzę, że się to uda :)
hmm a czwarta część niby o czym? są już jakie przecieki, albo znowu jestem zacofana...
Bo zmienili aktorkę, w pierwszej części Sonię grała inna aktorka(przebłyski wspomnień u Michaela) która w dodatku była blondynką ;]. Osobiście Mitra pasuje do tej postaci jak pięść do nosa, to takie kopiowanie postaci Seleny, też obcisłe czarne ciuszki(to nic że takie tkaniny nie istniały w tamtych czasach... itp.) Nie nastawiam się na rewelacje...
Taaaa, a ta aktorke blondynke to tak bylo widac, ze łoooo. Twarzy prawie wcale nie pokazali a SELENE byla podobna do SONII i dlatego Wiktor jej nie zabil, wiec dobrze, ze wzieli Mitre, ladnie sie historia uklada w calosc.
Co do strojow to przypominam, NIE JEST TO FILM HISTORYCZNY, ma byc ladnie i widowiskowo a nie zgodnosc historyczna, jakby chcieli tak to krecic to zapewniam Cie, ze ani Amelia ani Sonia nie moglyby walczyc,siedzialyby w zamku i haftowaly.