Napisze tą ciekawostkę ponieważ widzę że dużo osób nie wie o 3 rzeczach.
Po pierwsze "Underworld 3: The Rise of the Lycans" NIE jest kolejną częścią(chociaż pisze Underworld 3 ale tylko po to by przyciągnąć fanów 1 i 2 część, tylko jest Pierwszą częścią.
Wszystko w tej część będzie od Początku,przez co wojna wybuchła,jak do tego doszło,jak powstali wampiry i wilkołaki.
Młody wilkołak Lucian (znany z poprzedniej części Michael Sheen) postanawia poprowadzić swych pobratymców ku wolności. Pomaga mu w tym jego ukochana Sonia (Rhona Mitra "Zew krwi").
Po drugie Producent "Underworld 3: The Rise of the Lycans", popularnego filmu "Underworld" w wywiadzie dla portalu Collider stwierdził, iż trzecia część nie będzie ostatnia.
W planach jest także IV film, który Będzie kontynuacją "Underworld: Evoluction. Obraz reżyseruje Patrick Tatopoulos, który pracował nad efektami specjalnymi dwóch pierwszych filmów serii. Scenariusz napisał Danny McBride.
Po trzecie Kate Beckinsale czyli Selene Będzie ale Oczywiście w IV część bo w Underworld 3...jest jeszcze dzieckiem.
Pozdro.
Zamiast tyle komentowac, napisz poprostu, ze trzecia czesc jest to prequel i wystarczy :)
Co do drugiego punktu, wydaje mi sie, ze jest to malo prawdopodobne. Skoro Kate Beckinsale nie gra w tej czesci, jakos nie chce mi sie wierzyc, ze powroci do roli Selene w czesci nastepnej. Jezeli mialaby to byc produkcja z prawdziwego zdarzenia, angaz tej aktorki wydaje sie byc niezbedny.
Niestety nie wroze Underworld 3 sukcesu. Rhona Mitra - nawet nie oceniajac jej jako aktorki - grywa raczej w marnych produkcjach.
a czemu ma niepowrócić.jeżeli jak autor tematu powiedział Selena jest w tej części małą dziewczynką to trudno,żeby zagrała ją Kate.Jeżeli będzie IV część to zapewne odegra ona swoją role i tyle.
Nie o to chodzi. Mozna sie jedynie domyslac, ze U3 to prequel, poniewaz Kate nie chciala juz wiecej wcielac sie w role Selene. Aby nie zmieniac aktorki, a wykorzystac popularnosc tej serii, producenci zdecydowali sie na historie, gdzie Selene nie wystepuje.
Do " tadabrowski" .
Człowieku jak nie wiesz albo masz do końca niesprawdzone informacje to lepiej NIC niemów bo bredzisz.
Kate chce ponownie zagrać Selene...
Spokojnie, bez nerwow. Tylko podaj mi tytul choc jednej serii filmow nakreconej w ciagu kilku lat (tzn bez sequelu po np 20-tu latach), gdzie czolowy aktor odchodzi, a pozniej wraca, aby przyniesc filmowi kasowy sukces.
Mnie przychodza na mysl jedynie filmy, w ktorych aktor nie chce grac dalej, seria dostaje znacznie mniejszy budzet i na ogol kolejne filmy wychodza juz tylko na dvd np Maska, Uniwersalny Zolnierz, Szczeki i jeszcze sporo wiecej.
Niestety prawda jest taka a nie inna, ze nie odrzuca sie aktorskiej ikony filmu, bo historie chce sie przeniesc kilkanascie lat wczesniej. Jezeli Kate chcialaby grac, napewno U3 bylby to sequel.
Pozdrawiam.
Do "tadabrowski"
Jestem spokojny i masz rację ale mowie to co napisały Pewne źródła które mają sprawdzone informacje...
Pozdrowienia.
Z najnowszych informacji wynika, ze Kate juz nigdy nie zagra w serii Underworld... a nie mowilem? :)
Ja tylko pisałem to co mówiły pewne źródła.
Kate zrozumiała że nie zamierza kiedy kolwiek grać w Underworld ale też powiedziała że Wątpi że kiedykolwiek powróci do roli Seleny.
A więc pożyjemy zobaczymy xD
Pozdro.