PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97972
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

Wiem że wielu z fanów tego filmu było zawiedzionych tym, iż 3 część jest retrospekcją tego czego dowiedzieliśmy się już w poprzednich dwóch, lecz dla mnie to właśnie było plusem. Pomimo tego że wiedziałem co jest głównym motywem filmu oglądałem go z wielkim podziwem. Przypuszczam, że ta część zrobiła na mnie największe wrażenie, ponieważ uważam że tamte czasy najlepiej pasują do tej tematyki - wilkołaki, wampiry. W tej części oderwano się od motywów znanych mi z "Blada" i nie przypominało mi to Matrix'a.
Mnie akurat ten film nie zawiódł i jestem fanem całej trylogii jeśli można to tak określić.
Ciekaw jest waszych opinii na ten temat - może ktoś myśli podobnie - pozdrawiam.

użytkownik usunięty
blanchard

Równie dobra a moze i lepsza czesc Undereorld.

ocenił(a) film na 8
blanchard

Dokładnie mam takie samo zdanie. Uwielbiam Wiktora, aktor go grający jest niesamowity. Czasy, w których rozgrywa się akcja filmu, jak wspomniałeś, najbardziej pasują do wampirzych klimatów, że tak się wyrażę:)

grimmjow1990

zgadzam się, że trzecia część jest najlepsza z całej trylogii, Selena i Micheal jakoś nie specjalnie mnie urzekli, za to historia Sonji i Lucjana o wiele bardziej mnie wciągnęła.