PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97972
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

Następne aktorki które są do siebie bardzo podobne, weźmy zdjęcia z filmwebu. Mogłyby grac bliźniaczki jak Hayden Christensen i James Franco albo Arnold Vosloo i Oded Fehr. Samego filmu jeszcze niewidzialem bo czekam na premiere DVD.

ocenił(a) film na 7
Mateo_SF

Podobne? No moze troche...
Ale nie zmienia to faktu ze Wampirzyca jest tylko jedna! Kate! ;)

Wilkinson

hehe ja przez caly film myslalem ze Sonje gra Kate Beckinsale i bardzo mi przypominala Rhone, przez chwile myslalem, ze te aktorki sa podobne, a teraz dopiero sprawdzilem, ze rzeczywiscie Sonja byla grana przez Rhone Mitra

ocenił(a) film na 7
Pijany_Mistrz

Zestawienie Rhony z Kate to jak porownywanie Duzego Fiata z Mercem. :P

ocenił(a) film na 8
Wilkinson

jeśli chodzi o urodę to Rhona lepsza, Kate to deska

ocenił(a) film na 7
deamon82

Jesli Kate do decha to ja jestem Elvis.
Pierwse lepsze zdjecie z google: http://www.etapetki.com.pl/galleries/znane/B/Kate_Beckinsale/Kate_Beckinsale_j10 .JPG

użytkownik usunięty
Wilkinson

Hhaha to jest magia photoshopu, nie bazuj sie na takich obrazkach, bo gołym okiem widać że był przeróbki nie tylko tego, a która ładniejsza? ciężko powiedzieć ale jednak ta orginalna czyli sonja.

Mateo_SF

jak dla mnie to one nie są podobne :d

>>za krótki -.-

Mateo_SF

wg mnie nie są do siebie podobne, lecz obie obdarzone urodą, osobiście bardziej podoba mi się Kate

vcm

Zgadzam się z tą wypowiedzią Kate jest ładniejsza i bardziej zmysłowa według mnie.
Żałuję, że nie grała w tej części Underworld, ale nic straconego może w czwartej zagra :)

ocenił(a) film na 9
euforia_pl

ja myślałam cały czas że to ta sama aktorka :P:P:P:P