PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97972
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

Po co kręcić film o czymś co zostało już praktycznie opowiedziane w 2 wcześniejszych częściach? - tylko i wyłącznie dla kasy którą można zbić na zbudowanej popularności, dla mnie to żenujące! i choć jestem fanem Underworld, to ze względu na to, tej części nie mogę ocenić pozytywnie.

ocenił(a) film na 9
_eXtraterrestre

To nie kontynuacja, tylko prequel...

<za krótki>

_eXtraterrestre

Może i film nie jest najwyższych lotów i nie dorównuje części 1 ale została ukazana historia nie tylko ze strony wampirów ale wkońcu i z wilkołaków. W części 1 była wzmianka o tym, że Lykanie byli niewolnikami a w części 3 dokładnie pokazano co zaczęło wojnę.
I to nie jest kontynuacja jak to ująłeś.

hellomaja

To pierwszy film który pokazuje akcję z perspektywy wilkołaków. Przestali być włochatymi, dzikimi, ryczącymi istotami. Zyskali swoją historię, do tej pory wszystko było widziane oczami wampirów.

_eXtraterrestre

Ja uwazam iz 3 część jest warta najwyzszej oceny !

_eXtraterrestre

Najlepsza część tej trylogii! po tym obrazie zupełnie inaczej patrze na pozostałe części....cała historia nabiera innego światła. dochodzę też do wniosku,że1 i 2 nie mają już tego "czegoś" co ma bunt lykanów:( naprawdę świetna, do tego Mitra i Cheen- nie możnabyło wybrać innych aktorów (mimo, że w 1 części Sonja była blondynką;)).Super nakręcony, niezłe efekty specjalne no i jak dla mnie jeden z najlepszych love story....niewiele filmów robi na mnie wrażenie i ten należy własnie do takich:)

_eXtraterrestre

"Po co kręcić film o czymś co zostało już praktycznie opowiedziane w 2 wcześniejszych częściach? "

Odpowiedź jest prosta i banalna jak fabuła tego filmu: dla pieniędzy

Większość filmów tej klasy to maszynki do pieniędzy , mają generować przychód, a nie radować , poruszać czy zachwycać widza....