Ja widziałem go na pokazie przedpremierowym w turkmenistanie, film beznadziejny nie polecam!
LOL :)
BUHAHA ale z was ściemniacze , Underworld 3 oglądałem! nawet nie było wzmianki że będą kręcić 3 część.Może oglądaliście 1 albo 2 i wam coś się pomieszało(delikatnie mówiąc).Ale mówiąc o 3 to już przegieliście , to ta kja bym powiedział , oo oglądałem Straszny film 4 , ale mi się nie podobał nudny troche . ŚCIEMNIACZE!!!
OMG tragedia --piekny umysl normalnie;/
ps: straszny film 4 jest dostepny w necie jakies 2 tygodnie jak nie dluzej wiec poszukaj najpierw a potem.....
matko boska gromliczna, durzo ludzi pisze że oglądało jakiś film który nie wyszedł , tylko dlatego że wie że wiele"głupków" się pod tym podpisze słowami, "ale ci ludzie są głupi oglądali film którego niema"
to jest poprostu sabotaż a wy tego niewidzicie...
ps:teraz wyszło że sam jestem głupek bo się podpisałem(lol2
Co ty gadasz Szczurku Underworld 3 jest widziałem wczoraj w telewizji na jakimś ruskim porgramie aha i w necie jest już zwiastun do 4 cześci... ;p
PZDR
heheheh, ruskie kanały są zajebiste, ja tam widziałem najnowszą część masakry...
Teksańska Masakra Wtyczką do kontakta, rzeź jeszcze większa niż w pile motorowej, polecam:P
Jak to nie ogladaliście Underworld 3????Obejrzyjcie 1 a potem 2 zsumujcie (przyp. dla idiotów 1+2=3) i macie 3!!! NOramlnie wogole nikt tu nie myśli!!;)
Ogólnie Underworld 6 bardziej mi się podobał, ale 3 też nie gardzę :)
Oglądaliście może trailer do remake'u siódmej części?
No też to słyszałam. Ojcem jednego jest podobno Wolverin, kolejnego Drakula i gdzieś tam jeszcze Shrek sie przewinął
Shrek to tak ale ojcem jest Neo no co wy nie oglądaliście chyba 15 częsci Terminator wyraźnie mówi kto jest ojcem dzieci Selen ;]
PZDR
Ale Neo mówi też Selenie, że wszystko jest Matrixem i tak naprawdę nie ma dzieci tylko mieszka w zakładzie psychiatrycznym i wszystko jest wymysłem jej chorej wyobrażni.
Ale Wy jestescie niedoinformowani przeciez na zwiastunie do Underworld 5 wyraznie widac ze ojcem jest Eminem
"Dziewczynie"?? Weź sobie "Underworld 8: Transsexual" obejrzyj!!! Przecież Selena to tak naprawdę jest Seler, 3 syn Corvinusa!!! :P
No, a dlaczego nie? ;]
Ale jak już ściemniacie to "z jajem" ;) bo niektórym dowcip nie wyszedł, a ja dorzucę, że nie widziałem ani I, ani II, ANI tym bardziej III... chodź w planach mam coś takiego jak obejrzeć... ale to za ile? 2 lata? :P
Pozdrawiam.
cytat: "chodź w planach mam coś takiego jak obejrzeć."
też zawsze chodzę w planach
A zapomniałem, że to jeszcze obserwuję. xD
Czas uaktualnić:
Dwójkę widziałem, jedynkę w tv, podsumowując: czekam na trójkę. xD
Może to trochę dawno było, ale odpiszę:
PowerMilk - czep się tramwaju. :P
" oglądałem
mówię wam świetny tylko słaba fabuła :-) "
Taa jasne a Świstak siedzi i zawija je w te sreberka .