Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78030
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Ten film to jakieś nieporozumienie !!
Nie ma tego mrocznego klimatu, jaki był obecny w 1 i 2 części, film zrobiony po prostu dla
kasy i wyciśnięcia z fanów ostatniego grosza:P
Ale komuś, kto ma iloraz inteligencji równy starej owcy może się spodobać . . .
Szczątkowa fabuła, a raczej jej brak, Mnóstwo efektów i dużo akcji, która w zasadzie
wypełnia 80% filmu.

Film warty polecenia osobom, które padnięte po pracy nie chcą wytężać już szarych komórek i
zastanawiać się co i dlaczego i są tak padnięte na ryj, że nie mają nawet siły zastanawiać
się nad fabułą a raczej jej brakiem. poza Kate w lateksie nie widzę w tym filmie żadnych innych plusów :P

ocenił(a) film na 5
electrix18

3 część nie wymaga znajomości poprzednich, może dla tego że jest krótkie intro ukazujące ogólnikowo co się działo wcześniej, a możę dla tego że ta część jest poprostu strasznym gniotem i z poprzednimi częściami ma niewiele wspólnego.

ocenił(a) film na 3
electrix18

akcji "jatki" tez mało wampiry rodzace wampirołaki totalna tandeta. dziecko wilkowampir Tandeta ! ! ! Film TANDETA ! ! ! 2,6 /10 nie ogladajcie tego.

ocenił(a) film na 1
RODIMUS007

aż taka wysoka ocena? :p
Dla mnie to jakaś żenada, niestety mogę najniżej dać 1...

electrix18

zgadzam się całkowicie, fabuły prawie zero, w 11 minucie nie mogłem się już doliczyć trupów, tylko w tym kawałku było ich więcej niż w "Comanndo" ze Schwarzenegerem.
Dodam tylko iż efekty specjalne też nie były prima sort, w tych latach dało by się to zrobić dużo lepiej. Czasami wręcz raziły.
Ogólnie film dla nastolatków.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
electrix18

Nic dodać - nic ując, zgadzam się w 100%

Tigercub

rzeczywiście bardzo słaby