Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

większość osób zainteresowanych tym filmem jest zainteresowana w zasadzie tą panią ;> ?

Niema w tym nic dziwnego - nie mam nic przeciwko - ale ta pani grała w paru filmach i można ją sobie oglądać chyba dość długo.

i to czy ona jest czy jej niema raczej niekoniecznie musi wpływać na to czy film będzie dobry czy nie. Tak więc wypowiedzi typu "yy jak jej nie będzie toooo" nie mają raczej zbyt dużego sensu.

widz00

Tu nie o to chodzi że jesteśmy zainteresowani tą panią (przynajmniej ja ) tylko chodzi o to ze 1 i 2 cześć była opowieścią o wampirzycy Selene którą gra ta pani a przez to że zagrała aż w dwóch filmach z tej serii fani nie wyobrażają sobie kontynuacji bez niej i w postaci innej aktorki. Nie czarujmy się 3 część nie przyjęła sie dobrze wśród fanów z serii z racji tego że wątek Luciana nie był zbyt interesujący a dla mnie wręcz śmieszny chwilami . Może komuś nie odpowiadać ta aktorka lub nawet sama bohaterka jednak ona w tej serii gra tu główne skrzypce i jak to przytoczyłeś "yyyy jak jej nie bedzie tooo" dla mnie będzie dno bo tak jak sobie nie wyobrażam matrix bez Neo w którego wcielił sie Keanu Reeves tak underworld bez Selene która gra Kate Beckinsale a w tedy wpłynie to przynajmniej dla mnie na jakość serii

ocenił(a) film na 5
NemezisGoToHell

No ta trzecia część mnie zaskoczyła że pojadą do samego średniowiecza.

ocenił(a) film na 4
NemezisGoToHell

Mi osobiście najbardziej podobała się część trzecia. Bliższe mojemu sercu są zamki, konie, miecze i łuki, aniżeli pistolety i wypasione bryki ;)

ocenił(a) film na 5
Mala_Lady_Punk

Oglądałem w tej kolejności jak kręcili 1,2 i 3 - i dobrze pamiętam tylko fabułę 1 i 3 ; / 2 była jakaś zamotana O.o' ale niby zaraz po 1 fabularnie.

ocenił(a) film na 4
widz00

Mam podobnie, choć ja oglądałam w kolejności 3, 1 i 2. Część druga była nudniejsza od pozostałych, ale miała ciekawe zakończenie (choć jak dla mnie za bardzo "happy").

Mala_Lady_Punk

Zgadzam się z tobą szkoda że w 4 części nie bd już klimatu średniowiecza i Rhona Mitra ?? Lubie filmy z nią...polacam Doomsday i zew krwi XD

ocenił(a) film na 5
kinga45

W ogóle zauważyłem że seria Undwrld ma nadreprezentację żeńskiej widowni ;> właśnie żeńskiej, nie męskiej.

ocenił(a) film na 4
widz00

A cóż w tym dziwnego? ;)

ocenił(a) film na 5
Mala_Lady_Punk

W sumie nic - w końcu osią jest "romans" - tyle że myślałem że babki nie lubią takich akcyjnych bzdur jak mielenie głównego bosa śmigłem helikoptera albo wywalanie z pistoletu dziury w stropie

ocenił(a) film na 4
widz00

Oh, jak stereotypowo ;)) Filmy akcji są lepsze niż romanse, bo, mimo że są równie mało inteligentne, to więcej i ciekawiej się dzieje. Według badań, kobiety (a już nawet dziewczynki), są bardziej agresywne niż kiedyś, to i dziwić nie powinno, że wolą pooglądać rozwalanie budynków, walki i "mielenie głównego bosa śmigłem helikoptera" niż Mode na sukces czy Zmierzch. Oczywiście nie mówię już o ambitniejszym kinie, bo to lubi chyba każdy niezależnie od płci :)