Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

DNO

ocenił(a) film na 2

Zero fabuły, prawie przez całą projekcję miałem wrażenie, iż oglądam Resident Evil, a nie kolejną odsłonę Underworld.

ocenił(a) film na 6
raf_frater

Egzakli, a ja nie mogłam dojść do tego, z czym kojarzył mi się motyw Selene wykonującej dziwne akrobacje z dwoma pistoletami... Aczkolwiek Kate jest chyba ładniejsza od Milli :> Co do braku fabuły to faktycznie, film opierał się raczej na napierdalance i efektach specjalnych. Cały czas wydawało mi się, że film dopiero się zaczyna, i przez te półtorej godziny jakoś zbytnio się nie rozkręcił.
6/10, przez sentyment do serii.

Kvenhetja

"film opierał się raczej na napierdalance i efektach specjalnych" hmmm pomyślmy film jest z gatunku : Fantasy,Horror,Akcja po co oni dali tu tyle tej akcji i efektów specjalnych no po co Ja nie wiem (sarkazm)

BRAK FABUŁY - jeśli ktoś nie oglądał poprzednich części może być trochę zmieszany i nie wiedzieć o co chodzi , ale przypominam że to kontynuacja a nie nowy film. Film trwa tylko 88min. i zakończenie ewidentnie daje nam do zrozumienia że pojawi się kolejna część dlatego czujemy lekki niedosyt.

ocenił(a) film na 6
rudzin

Nawet w filmach z gatunku fantasy, horror, akcja przydałoby się coś głębszego, nieprawdaż?
Jedyny powód dla którego czekam na kolejną część jest taki, że chcę zobaczyć jak poradzą sobie z komputerowym Michaelem. ;)