Zero fabuły, prawie przez całą projekcję miałem wrażenie, iż oglądam Resident Evil, a nie kolejną odsłonę Underworld.
Egzakli, a ja nie mogłam dojść do tego, z czym kojarzył mi się motyw Selene wykonującej dziwne akrobacje z dwoma pistoletami... Aczkolwiek Kate jest chyba ładniejsza od Milli :> Co do braku fabuły to faktycznie, film opierał się raczej na napierdalance i efektach specjalnych. Cały czas wydawało mi się, że film dopiero się zaczyna, i przez te półtorej godziny jakoś zbytnio się nie rozkręcił.
6/10, przez sentyment do serii.
"film opierał się raczej na napierdalance i efektach specjalnych" hmmm pomyślmy film jest z gatunku : Fantasy,Horror,Akcja po co oni dali tu tyle tej akcji i efektów specjalnych no po co Ja nie wiem (sarkazm)
BRAK FABUŁY - jeśli ktoś nie oglądał poprzednich części może być trochę zmieszany i nie wiedzieć o co chodzi , ale przypominam że to kontynuacja a nie nowy film. Film trwa tylko 88min. i zakończenie ewidentnie daje nam do zrozumienia że pojawi się kolejna część dlatego czujemy lekki niedosyt.