Grafika na poziomie RE - afterlifa ,krótki , zerowa fabuło ~~ żeby tylko do przodu i jak najwięcej trupów [ Słaba grafika komputerowa to zero przyjemności z tych trupów ] , mało mieszańca [ 1 scena ] { SPOILER } skąd to dziecka ? ~~ jedyny plus to pomysł z wielkim Lykaninem [ ale wykonanie słabe ] Zrobili kolejnego RE 'a
Z skąd te dziecko..Te pytanie mnie dobija...W 2 część jeśli oglądałeś oni że tak się wyrażę''Spali ze sobą'' gdy czekali na nadejście nocy w starej fabryce..Na początku 4 część nie ma podanej konkretnej daty to mogło się wydarzyć 1 miesiąc po zakończeniu przygody z 2 części,więc następnym razem ogladaj uważnie a nie zadwawaj zbędch pytań.Co do innych żeczy możemy tylko liczyć że następna będzie rewelacją.
nie, nie wiedziała, że ma dziecko dopóki jej nie odnalazła po rozmrożeniu co było przecież też wyjaśnione w filmie. Nie wiadomo też kiedy zaszła w ciążę bo rzeczywiście nie było chyba podanego odstępu czasowego miedzy drugą a tą częścią. Tutaj twórcy sprytnie pominęli w ogóle skąd wzięło się to dziecko skoro była ona cały czas zamrożona. Ale przecież nie jestem specjalistą od wampirów w ciąży. W sumie to mogła nawet nie być w ciąży tylko mogli to dziecko stworzyć w laboratorium kiedy ona i Michael byli zamrożeni. Lub mogła je jakoś urodzić w tym stanie nie wiem.
Dla mnie efekty zdecydowanie lepsze niż RE.