Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Grafika na poziomie RE - afterlifa ,krótki , zerowa fabuło ~~ żeby tylko do przodu i jak najwięcej trupów [ Słaba grafika komputerowa to zero przyjemności z tych trupów ] , mało mieszańca [ 1 scena ] { SPOILER } skąd to dziecka ? ~~ jedyny plus to pomysł z wielkim Lykaninem [ ale wykonanie słabe ] Zrobili kolejnego RE 'a

ocenił(a) film na 5
movies_2

Z skąd te dziecko..Te pytanie mnie dobija...W 2 część jeśli oglądałeś oni że tak się wyrażę''Spali ze sobą'' gdy czekali na nadejście nocy w starej fabryce..Na początku 4 część nie ma podanej konkretnej daty to mogło się wydarzyć 1 miesiąc po zakończeniu przygody z 2 części,więc następnym razem ogladaj uważnie a nie zadwawaj zbędch pytań.Co do innych żeczy możemy tylko liczyć że następna będzie rewelacją.

3dluks

Ale czy ona wiedziała ze ma dziecka ?

ocenił(a) film na 8
movies_2

nie, nie wiedziała, że ma dziecko dopóki jej nie odnalazła po rozmrożeniu co było przecież też wyjaśnione w filmie. Nie wiadomo też kiedy zaszła w ciążę bo rzeczywiście nie było chyba podanego odstępu czasowego miedzy drugą a tą częścią. Tutaj twórcy sprytnie pominęli w ogóle skąd wzięło się to dziecko skoro była ona cały czas zamrożona. Ale przecież nie jestem specjalistą od wampirów w ciąży. W sumie to mogła nawet nie być w ciąży tylko mogli to dziecko stworzyć w laboratorium kiedy ona i Michael byli zamrożeni. Lub mogła je jakoś urodzić w tym stanie nie wiem.
Dla mnie efekty zdecydowanie lepsze niż RE.