kiedy film będzie można obejrzeć normalnie ? nie w kinowej wersji ? kiedy pojawi się w internecie ?
Koledzy wyżej,dla waszej wiedzy to będzie można go pobrać tylko trzeba wiedzieć jak i skąd.A w normalnej wersji będzie kiedy film wyjdzie na dvd.Ktoś go kupi,wrzuci na serwer i będzie można go pobrać :)
Uwielbiam ten instynkt! Nie ma już pytania czy warto pójść do kina (co w przypadku odpowiedzi przeczącej może posłużyć jako pretekst do kradzieży z internetu) ale kiedy i gdzie można pobrać wersję DVD! Brawo!
Dlaczego w Cinema City wyświetlają go tylko w 3D? Pojawi się wersja normalna? Jeśli ktokolwiek się orientuje to dajcie znać.
No właśnie, "normalnie". Kiedyś dało się oglądać normalnie a teraz wciskają ci zbędne 3D i już nie można oglądać normalnie :/
Ja uważam, że ten film akurat zyskuje w 3D. Kręcony był kamerami 3D, a nie konwertowany ;)
Wiesz ale nie każdy lubi/może/chce oglądać filmy w 3D. Ja osobiście nie widzę 3D w filmach więc nie mam zamiaru dopłacać do biletu za coś czego nie widzę. A w przypadku tego filmu wyboru nie ma więc nie pójdę do kina. Szkoda bo chciałem obejrzeć ale widać dystrybutor nie chce moich pieniędzy ;)