Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Nie wiem czego się spodziewać, ale po zobaczeniu zapowiedzi liczę na coś co na prawdę będzie godne tytułu: "Underworld..." :)
oby nie była to kolejna zepsuta część tego kultowego kawałka kina, tak jak było to w przypadku 3...jednej wielkiej lipy, która przez pół filmu pokazuje Nam super ciemność...powalające...żałuję że zmarnowałem wtedy te 2h na ściągnięcie tego filmu zanim wszedł do kin...i tym bardziej czasu przeznaczonego na jego obejrzenie.

ocenił(a) film na 5
genesis19

Właśnie moim zdaniem 3 nie była taka złą, może była trochę niepotrzebna ale świat Underworld zawsze dobrze się ogląda, plus rewelacyjna muzyka jak zwykle wiec nie ma co żałować.. ;) Teraz wraca Selena więc nie może być źle ;]. Wracając do oczekiwania to także nie mogę się już wprost doczekać, oby tylko tego nie spier****** bo to jedyna seria gdzie potwory wkońcu dobrze się ogląda... Historia przedstawia się ciekawie, bo można ją na wiele sposobów rozwinąć. Osobiście jestem bardzo ciekawy jak będzie tu z muzką, ostatnio Puscifer wydał nową płytę i spodziewam się kilku kawałków z niej w filmie

Kastiel

na razie jest tyle opublikowane osobiście sie ciesze bo uwielbiam Ev
Underworld:Awakening Soundtrack
Here are the first 3 tracks from the yet to be released Underworld:Awakening Soundtrack- out January 17th.

1. Blackout (Renholdër Remix) - Linkin Park
2. Made of Stone (Renholdër Remix) - Evanescence
3. Heavy Prey - Lacey Sturm of Flyleaf feat. Geno Lenardo
Wracając do tematu nie mogę się doczekać filmu bo Selene jest moją ulubioną bohaterka z fantastyki .. ok może stoi na równi z Dark Phonex. W tej drugiej zapowiedzi widać że matka z córką będzie walczyła ^.^