Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Byłam negatywnie nastawiona do tego filmu przez komentarze Filmwebowców. Obejrzałam właśnie w dobrej rozdzielczośći, w piękny majowy dzień i jakoś nie mam złych odczuć.

Myślę, że jest to wstęp do kolejnego dobrego filmu z tej serii.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
ejdziesia

Ten film to kop w jaja dla kazego prawdziwego fana trylogi i taka jest prawda. Dla mnie underworld skonczył sie na Ewolucjach a to jest jakis osobny film probojący podrobic lub osmieszyc trylogie..

jak jestes fanem to flaszka i specjalnie obejrzyj z torrentów zeby gnoje nie mieli kasy na kolejne niszczace swiat underworlda smieci.

ocenił(a) film na 6
mortiaris

Hah, a no właśnie przez opinie nie poszłam do kina, jak to zwykle miałam w zwyczaju robić, gdy wychodził jakiś mój wyczekiwany film.

Nie lubię się zawodzić , dlatego podeszłam do tego filmu z dystansem, zdawałam sobie sprawę, że pewnie będzie porażka , wręcz wyolbrzymiłam sobie i dlatego się nie zawiodłam. Było dno, ale nie aż takie jak sobie myślałam.

Gdzie piszę, że jestem fanem tego filmu. Pisałam, że nie zawiodłam się tak bardzo. W mojej wypowiedzi trzeba oznaczyć następującą rzecz:
- Myślę, że jest to wstęp - myślę, że te badziewie, może być wprowadzeniem do czegoś (wieczna optymistka).
-do kolejnego dobrego filmu z tej serii. - uważam , że pierwsze 3 części były dobre barzz.

ocenił(a) film na 1
ejdziesia

to nie jest seria, tylko jakis film probojacy nawiazac do underworlda i osmieszajacy go, liczenie tego czegos do trylogi to głupota, po za tym nigdzie nie pisałem ze mam Cie za fankę, skoro film Ci sie podobał to napewno fanka trylogi nie jestes...

tak seria resident evil po trylogi to tez genialne wstepy to jeszcze wiekszego dna, underworld skonczy teraz tak samo..

ocenił(a) film na 6
mortiaris

W takim razie nie jestem fanką "tłyłogiiii", tym bardziej idiotycznej serii o zombie.

Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem czyiś komentarzy i jesteś fanem RE, to nie ma potrzeby marnować dalej czasu na dyskusje. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
ejdziesia

jestem fanem RE ale gry, filmu nie trawie, bo zrobili z nim to co własnie teraz robia z underworldem. Czego nie zrozumiałem niby z Twojego posta? uwazasz ze ta czesc moze sprowadzic coś dobrego w przyszłości? jakie moze serie zbierały sie po takim kopie?