Ciekawe czy główna bohaterka nadal po kilkuset latach będzie mieć traumę po śmierci rodziców i ciekawe czy akcja nadal będzie jednostajnie bezbarwna jak w poprzednich filmach?
Kto na to czeka?
Najgorsza seria o wampirach jaką próbowałem (bo się nie dało) obejrzeć.
Jedynie Bill Nighy ratował ten badziew.
Cała seria Underworld ma swój specyficzny klimat. Aktorsko też jest bardzo dobrze. Lepsze chyba to niż Zmierzchopodobne produkcje?
każdy ma swój gust,ale nie lubisz chyba tej tematyki bo jesteś troszeczkę za mało obiektywny.a może oczekujesz jakiegoś wydumanwgo tematu?obejrzyj pragnienie taki czarno biały film z lat 90
Skoro uważasz, że "Underworld" jest gorszy jako seria niż "Zmierzch" to chyba masz z 10 lat albo jesteś homoseksualistą .
Pozatym bezpłciowy nie bezpółciowy bo takiego słowa w polskim słowniku nie ma.
Czytaj ze zrozumieniem lub zobacz jakie filmy obejrzałem. Zmierzch się nie załapał;-p (sprawdziłem 47% w moim guście)
Jak już pisałem - główna bohaterka tam wybitnie nie pasuje - aktorsko również.
Wampirza tematyka jak najbardziej mi odpowiada (Nieustraszeni łowcy wapirów; Wywiad z wampirem; Sanctuary; Daybreakers;film z Tarrantino, Clooneyem i Selmą Hayek; 30 dni mroku i jego kontynuacja) ale Underworld i "afroamerykanin z mieczami" wybitnie mi nie leżą. Jednostajność akcji i smutna pipa je zabija.
Najgorsza seria o wampirach to zmierzch
Underworld to jedna z najlepszych.. ale fakt.. po 600 latach nie zapomnieć o rodzicach... to głupota.. i to duża...
Najlepsze sa filmy o Draculi z lat 20, 30, 50, 60, 70,... przy takim Draculi z lat 30 to takie 30 dni mroku to syf