Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Ciekawe czy główna bohaterka nadal po kilkuset latach będzie mieć traumę po śmierci rodziców i ciekawe czy akcja nadal będzie jednostajnie bezbarwna jak w poprzednich filmach?
Kto na to czeka?
Najgorsza seria o wampirach jaką próbowałem (bo się nie dało) obejrzeć.
Jedynie Bill Nighy ratował ten badziew.

ocenił(a) film na 5
Mariusz_760301

Cała seria Underworld ma swój specyficzny klimat. Aktorsko też jest bardzo dobrze. Lepsze chyba to niż Zmierzchopodobne produkcje?

Mariusz_760301

każdy ma swój gust,ale nie lubisz chyba tej tematyki bo jesteś troszeczkę za mało obiektywny.a może oczekujesz jakiegoś wydumanwgo tematu?obejrzyj pragnienie taki czarno biały film z lat 90

Mariusz_760301

Skoro uważasz, że "Underworld" jest gorszy jako seria niż "Zmierzch" to chyba masz z 10 lat albo jesteś homoseksualistą .
Pozatym bezpłciowy nie bezpółciowy bo takiego słowa w polskim słowniku nie ma.

ocenił(a) film na 3
penetrator1981

Czytaj ze zrozumieniem lub zobacz jakie filmy obejrzałem. Zmierzch się nie załapał;-p (sprawdziłem 47% w moim guście)

Jak już pisałem - główna bohaterka tam wybitnie nie pasuje - aktorsko również.
Wampirza tematyka jak najbardziej mi odpowiada (Nieustraszeni łowcy wapirów; Wywiad z wampirem; Sanctuary; Daybreakers;film z Tarrantino, Clooneyem i Selmą Hayek; 30 dni mroku i jego kontynuacja) ale Underworld i "afroamerykanin z mieczami" wybitnie mi nie leżą. Jednostajność akcji i smutna pipa je zabija.

Mariusz_760301

Najgorsza seria o wampirach to zmierzch
Underworld to jedna z najlepszych.. ale fakt.. po 600 latach nie zapomnieć o rodzicach... to głupota.. i to duża...
Najlepsze sa filmy o Draculi z lat 20, 30, 50, 60, 70,... przy takim Draculi z lat 30 to takie 30 dni mroku to syf

Mariusz_760301

"bezpłciowca", jeśli już, na litość boską!

ocenił(a) film na 3
cinnamon666

wiem, wiem - niestety nie można edytować topików.