Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Obstawiam, ze Michael to ten wielki zmutowany Wilkolak :) Taki bedzie pewnie twist i
bedzie musiala go zabic mimo, ze go kocha... bla bla bla ;) Brzmi to mega prosto, ale
patrzac na trailer niestety tego oczekuje ;)

ocenił(a) film na 10
back2bizkit

To jest jedna możliwość, ale jedyna :P

ocenił(a) film na 6
back2bizkit

zwłaszcza, ze Selena pod koniec trailera mowi cos w stylu 'where is Michael?'
tak wiec niestety jest ogromne prawdopodobienstwo ze Scott Speedman nie nacieszy mych oczu na ekranie w 'ludzkiej' postaci ;P

milka_1

haha :D Wlasnie dlatego wlasnie przyszlem na ten pomysl. Wlasnie to "Where's Michael ?!". I juz wszystko wiadomo ;)

ocenił(a) film na 6
back2bizkit

tak wielki zmutowany wilkołak... tylko jest jeden problem, patrząc na poprzednie części Michael nigdy nie był wielkim zmutowanym wilkołakiem tylko czymś pomiędzy czyli krótkopyską, ogoloną o dziwnym kolorze wersją :D pamiętajmy, że jest hybrydą
PS: w trailerze była jakaś mowa o jej córce (pierwszy) ??

back2bizkit

ONA MÓWI: "Where is MY DOUGHTER!!!!!!!!"
a nie " Where is Michael"
Posłuchajcie uważnie :]

Cpt_Pchelka

Posłuchałam. Mówi "Where is Michael?!"
Poza tym, Scott nie jest tu wpisany, a bierze udział w filmie jako Michael Corvin. To z IMDb ;D

Corita

ja nadal obstawiam "córke" xD

ocenił(a) film na 5
back2bizkit

tak w ogóle z tego co pamiętam ona w sequelu przestała być wampirem bo zabili Marcusa i Williama...poza tym patrzyła prosto w słońce więc niech mi ktoś wyjaśni o co tu biega? :P

ocenił(a) film na 7
Mrs_Willis

w filmie nie ma mowy ze po ich zabiciu rasy wyginą, Viktor obawiał się konsekwencji, czyli nie wiedział co by było... a Selene ugryzła ich ojca, więc pewnie zyskała nowy dar i mogla wyjść na słońce

8jarex

Ja jednak myśle że michael to nie jest ten zmutowany wilkołak. Być może jest to mutant stworzony przez ludzi, a michael gdzieś tam jest..

matiz345

moze to corka seleny

ocenił(a) film na 9
back2bizkit

Zacznę od tego że Selena dalej jest wampierm, chyba nie zrozumieliście 2 części, bo z tego co ja pamiętam Selena po wypiciu krwi Corvinusa została tak jakby "ulepszona" , dało jej to siłę i możliwość przebywania na słońcu.
Po 2. Myślę że jedną z możliwości na tego zmutowanego wilkołaka jest właśnie:
- Micheal ( co jest najbardziej prawdopodobne)
- Córka Seleny
- Albo Lucian ( ten wilkołak z 1 części)
Myśle że tą możliwość też trzeba wziąć pod uwagę gdyż z tego co pamiętam w 1 części Lucian wstrzyknął sobie krew Micheala i to mogło go w jakiś sposób zmutować ( i byłby to bardzo dobry sposób na przywrócenie tego aktora do filmu ).
To tyle.

ocenił(a) film na 7
patrick97

On będzie raczej jakimś kolejnym starym vampirem. Micheal będzie tylko wzmianka o nim, a przecież był praktycznie najsilniejszy hybryda etc. Córka nie może być tym dużym wilkołakiem gdyż jest hybrydą jak Michael będzie pewnie taka sama fioletowa jak on. Selena wypijając krew Corvina poznała całą kiego przeszłość i chyba większą moc. Michael potomek Corvina jest najsilniejszy mając moc ojca vampira i wilkołaka. Tylko, że teraz jest nowy scenarzysta, nowi reżyserowie i na pewno będą dziury w fabula.

ocenił(a) film na 6
patrick97

O tak!! Lucian!! Moja ulubiona postać w całej trylogii, chociaż w dwójce go nie było.. ;)) Jest nie do zastąpienia tak jak Michael.. Michael jest hybrydą, więc nie może być tym zmutowanym wilkołakiem.. Jest full nowych bohaterów w tej części, więc mutantem-wilkołakiem może być zupełnie nowa postać, którą poznamy w tej części a która będzie główną przez kolejne dwie. Bo chyba zgadzamy się, że powstaje kolejna trylogia, prawda? Tak przynajmniej ja słyszałamm ;))

back2bizkit

Robi się tasiemiec w stylu Resident Evil-jak utrzymają styl i tak będę chodził :)

ocenił(a) film na 10
raffo

Jak będzie nadal grała Kate Beckinsale to tak ^^

Erni2627

Ja obstawiam ze to pudzian ;d

ocenił(a) film na 6
back2bizkit

No ale aktora w ogole nie ma w obsadzie, czyli nie moze pojawic sie w filmie, ale co sie z nim stanie? ciekawe co wymyslili okaze sie w piatek XD

basslola

jest cos takiego jak "uncredited" wiec nadal jest mozliwosc na jakis cameo ;))

ocenił(a) film na 6
back2bizkit

no tak, ale w sumie uncredited nie daje możliwości rozbudowania jego roli a szkoda, zeby pojawial sie tylko przez chwilę

basslola

Może nie jest potrzebny, bo cały czas będzie w formie potworka.

back2bizkit

Dwójka też była prosta. A także głupia i durna. 1 i 3(prequel) część były dobre. Mam nadzieję że na 4 się nie zawiode...