Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78031
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie
użytkownik usunięty
gosciu12

Od tego roku. Dopiero co była premiera.

10/10

ocenił(a) film na 8

Hahahaha, jesteś mistrzem^^

ocenił(a) film na 6

Wrzuciłem was na mistrzów i jesteście na głównej, gratulacje :D

ocenił(a) film na 9
gosciu12

Sądzę, że chodziło o wiek, od którego wpuszczają. Jeśli dobrze pamiętam to +15 lub 16. ;)

fonszz

wydaje mi się, że standardowo, czyli od 15 lat.

gosciu12

To ja zapytam wprost. Czy film jest krwawy? jest rzeźnia jak w drugiej części? czy typowy PG-13? zero krwi itp?

ocenił(a) film na 9
maxreal

Nie, nie jest jak typowy PG-13. Przypomina część drugą, jak to nazwałeś. ;)

fonszz

A jakiego typu są krwawe sceny w tym filmie?
Może je ktoś opisać?

ocenił(a) film na 9
transformers567_fw

Różnego typu, po rozerwanie ciała do dziur po kulach..

fonszz

No ale czy takie zwykłe typu ktoś komuś głowę utnie czy rękę,czy typu rozwalanie głów,mózgi,odcięcie połowy głowy itp.

ocenił(a) film na 9
transformers567_fw

Są i takie i takie, jest rozwalanie głów(na pół też), odcięcie ręki, jakieś poharatane twarze, no różnie ;). Jeśli nie wiesz czy się wybrać, to polecam. ;)

ocenił(a) film na 7
maxreal

Tak są i krawe sceny, ale film trzyma w napięciu, są chwile spokoju gdzie można odpocząć od akcji ale nie spodziewaj się tego, że będzie spokojny. Byłem na nim w czwartek więc raczej nie zapomniałem jakie mniej więcej są akcje ( na pewno jest tam urwanie głowy, przecięcie właśnie wilkołakowi jej na pół, cięcie się dziewczyny nożem po czym samoistne zagojenie się rany, kilka razy wgryzienie się w przełyk lub rękę by wypić krew, wrzucenie granatu do brzucha i kilka niezłych 'wybuchów' krwią, rozrywanie ciała tutaj chyba była szyja itd) więc można powiedzieć, że film jest krwawy ale ja osobiście polecam Ci wersje 3D. Jeśli masz 15lat i jako takie nerwy, wybieraj się :) Pozdrawiam

edit/ Zapomniałem dodać, że nie byłem na żadnej z wcześniejszych części filmu.