Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Może liczą że w czwartej części Kate Beckinsale nauczy się w końcu grać.

piter_jo

Kręcą dla tego że ma licznych fanów cała seria i nie rozumiem czemu wypowiadasz się na tym forum skoro Cię ten film nie ujął ale to pewnie dla tego że jestes zwykłym trollem .Bazinga!

ocenił(a) film na 8
NemezisGoToHell

Cała seria jest świetna a Kate gra naprawdę super i nie wiem dlaczego się czepiasz. Nie mogę się już doczekać czwórki!

ocenił(a) film na 1
masachiko

To przyjrzyj się lepiej bo to naprawdę kiepska aktorka, każdy jej ruch w tym filmie jest nienaturalny.

ocenił(a) film na 10
piter_jo

Jak wyglądają naturalne ruchy wampirzycy, bo nie mam wzorca do porównania ?? :P

ocenił(a) film na 8
piter_jo

Piter ale jak mogę na nią uważniej patrzeć skoro to Michael lub Lucian pochłaniają całą moją uwagę:) Ale jeśli czepiasz się jej gry to również chciałabym wiedzieć jak porusza się wampirzyca, ponieważ moim zdaniem ta aktorka porusza się z ogromną gracją!

piter_jo

Ciekawe skąd wiesz, że każdy ruch w tym filmie jest nienaturalny skoro go jeszcze nie widziałeś...żenada

ocenił(a) film na 6
NemezisGoToHell

Dokladnie, kazdy film ma swoich fanow i dla nich kreca kolejne czesci

ocenił(a) film na 4
piter_jo

Też mam taką nadzieję. "Underworld" to doskonały przykład równi pochyłej. Część pierwsza była zdecydowanie najlepsza, a później było już coraz gorzej. Cała seria stacza się i jak tak dalej pójdzie to w niedalekiej przyszłości będziemy świadkami siódmej a może i ósmej odsłony, która będzie pokazem efektów specjalnych, porównywalnych do tych w w Transformersach.

W dwójce zrezygnowano ze świetnego klimatu z jakim mieliśmy do czynienia w jedynce na rzecz efektów specjalnych. Trzecia część to próba zrehabilitowania się za dwójkę, która w moim odczuciu wyszła jeszcze gorzej. Z filmu na film jest coraz gorzej, aż boję się czym nas uraczą twórcy czwórki. Chciałbym, by była choć zjadliwa, ale trailer nie pozwala mieć ku temu złudzeń. Pożyjemy, zobaczymy.

ocenił(a) film na 7
openminded

dobre stwierdzenie... tez tak sądzę ;-)

ocenił(a) film na 3
carno

Zemsta Lykan była wg. mnie lepsza od 2, aczkolwiek też się boję o 4 bo coś mi mówi przeczucie że zniszczą ten film, ale jak dobrze stwierdziłeś pożyjemy zobaczymy ;)

ariupl94

w 4 może nie być fabuły tylko same efekty a w tedy będzie źle xd

ocenił(a) film na 7
piter_jo

Czemu nazywasz tą produkcje gównem, skoro jej nawet nie widziałeś???

piter_jo

piter_jo - kolejny .....

ocenił(a) film na 4
Naza190792

film tragedia. nie polecam.

ocenił(a) film na 4
malosz

Witaj, mógłbym prosić o jakieś konkrety? Czego po filmie powinienem się spodziewać? Jak się prezentuje na tle trzech poprzednich części? Czy jest w nim coś wartego uwagi prócz efektów specjalnych? Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
openminded

gra aktorska i dialogi - nieszczęście. fabuła nudna, nieporywająca. chciało mi się śmiać, że to jest taka lipa. spodziewałem się czegoś na poziomie.