Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Pytanie

ocenił(a) film na 7

Moje pytanie brzmi dlaczego ona jest wampirem skoro pod koniec Underworld: Ewolucja
przestaje nim być poprzez zabicie pierwszego wampira ?

MrGlasers

Zadajesz idiotyczne pytania. A niby z jakiej racji miałaby przestać być wampirem. Ona nadal jest wampirem tylko że chodzącym za dnia. Z chwila wypicia krwi Aleksanda Korwinusa stała się wampirem chodzącym za dnia, a także stała się tak silna jak Marcus dzięki czemu zdołała go pokonać. Scena w której Aleksander Korwinus umierający w kałuży krwi prosi Selene o to aby ta wypiła jego krwi puki jest w nim jeszcze dziedzictwo. Selene pyta się go "Czym się stanę" a on odpowiada przyszłością. Z tą chwilą traci wszystkie słabości wampira ale ma nadal jego moce.

Atoirtap

Dlaczago 4 część Underworld zaczyna się od przetrzymywanej w niewoli Selene? Skoro na koniec 3 Evolution nikt jej nie pojmał.. ?

nerdherd

Pytanie jest tak beznadziejne, że mam nadzieję, że to jest jedynie troll. Polecam obejrzeć film jeszcze raz, bo sam początek filmu jest wytłumaczeniem jej pojmania.

lesiake

Jeszcze nie ogladalem...dlatego pytam :D TROLL :D

nerdherd

To obejrzyj, myślę, że nie ma co spoilerować ;>

lesiake

Mój pierwszy spoiler. Myślałem,że nigdy mnie nie dopadnie :))
Przepraszam i pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 8
MrGlasers

to, że przestanie być wampirem po zabiciu Marcusa to była tylko legeneda, taka bajeczka, żeby nikt nie odważył się go tknąć. To samo tyczyło się Williama - Marcus wcisnął taką bajeczkę Viktorowi, żeby ten nie zabił jego brata w obawie przed utratą niewolników - lycanów.