Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78031
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Swietnie sie bawilem na filmie. Totalna rozwalka. Z niecierpliwoscia czekam na kolejna czesc. Jedynie spodziewadziewalem sie na koncu wejscia Michaela i rozwalki z jego udzialem. Czy ktos wie dlaczego go bylo tak malo? Aktor chcial za duza wyplate?
Troche bez sensu byl motyw, ze on sam czeka na lajbie. Uciekaja a on zostawia swoja kobiete po to aby go gonila? Bez sensu.

Pytanie zasadnicze: Od kiedy i dlaczego Salena nie musi sie obiawiac slonca? Pamietam, ze w bodaj 2giej czesci gdy sie ukrywali w jakims starym magazynie to Michael musial zachlapac okna farba aby slonce jej nie spalilo. Nie pamietam czemu to niby sie zmienilo.

ocenił(a) film na 7
jotpeka

prezent od Alexandra Corviniusa, przecież sama powiedziała w awakening. w drugiej części, na statku, tuż przed śmiercią praojciec dał jej się napić z prawdziwego źródełka, mega-wyjebczą krew i dzięki temu może w końcu wskoczyć w bikini i wylegiwać się na plaży.

javs

dzieki. wiem, ze to mowila ale nie pamietalem do czego to bylo. calkowicie wyparlem to z pamieci ;) Co to za wapir, ze moze sie opalac?

ocenił(a) film na 6
javs

oj jak ja bym chętnie Beckingsale w stylizacji Seleny pooglądał w bikini :)

ocenił(a) film na 10
jotpeka

Speedman kręcił w tym czasie inny film. Wróci w 5 części :P

Neo84

dzieki

jotpeka

Ja również świetnie się bawiłam. Lubie serię Underworld, mimo to nie miałam dużych oczekiwań co do tej części (może dlatego, że to co się dzieje z odświeżaniem i przeciąganiem patrz. Resident Evil - nie zawsze wychodzi na dobre) ale wracając do filmu, miała być to rozrywka i była. Kolokwialnie mówiąc rozwałka jak się patrzy, bardzo fajne starcia, Selena w akcji nieziemska - już nawet nie irytowały mnie jej pistoleciki i to "gdzie ona miała ukryty zapas amu? O_o", wygląd tej małej to też był pikuś, po prostu nie żałuję, że widziałam, film spełnił swoją rolę. Wspomnę jeszcze o efektach 3D, zawsze mam do tego jakieś ale, zawsze mi go mało i zawsze 1,5minutowe zwiastuny mają tego więcej niż pełnometrażowy film, tutaj z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że było, tak dawno nie oglądałam filmu w którym tak elegancko 3D wyglądało. Wszystko było na swoim miejscu, co miało "wylecieć" z ekranu wyleciało, co miało być uwypuklone było jednym słowem takiej wersji mówię TAK. Dziękuje i pozdrawiam