Mało fabuły dużo akcji typowy 3d jeśli podobała Ci sie 3? to zapewne nie jest to film dla Ciebie bo raczej jest jak 1 z mniejsza ilością fabuły taka jest moja opinia ale ja jako fanka oceniam ten film wysoko:D
No 3ka fabularnie, i pod innymi względami jest najlepiej dopracowana ... oglądałem kiedyś wszystkie 3 w krótkim czasie - i miałem takie wrażenie.
Ale cały klimat serii i tak kojarzę z jedynką :D bo oglądałem ją dawno temu dość - i bardzo spodobał mi się pomysł. Szkoda że niema 2D przynajmniej tak piszą... hm. Zobaczymy, ogółem czekam na Silent Hill 2, ale ten U4 to ciekawy news ;>
Jeśli oglądałeś poprzednie części to 4 część na pewno cie nie zawiedzie od początku filmu jest akcja i trzyma tak aż do samego końca lecz film pozostawia lekki niedosyt , ale twórcy musieli zrobić takę zakończenie aby mieć początek następnej części jak obejrzysz sam się dowiesz o czym mówię. Jeśli jesteś fanem tego typu filmów to pozycja obowiązkowa w zwiastunie nie pokazali dużo ale czasami jest tak że w zwiastunie pokazują najlepsze akcje a cały film to nuda lecz nie tutaj do dopiero przedsmak tego co zobaczysz miłego oglądania pozdro :)
Dzięki za info.
Obecnie wkurzają też te metraże... 120minut stare czasy starych filmów... potem 105 minut, potem zeszli do 96minut, a teraz do 88 minut...
wg. FW Undwrld 1 to 120 minut ...
Wersja rozszerzona na dvd i bluray ma nawet 134 min ;)
W przypadku Awakening akurat długość filmu nie przeszkadza :)