Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie
widz00

Mało fabuły dużo akcji typowy 3d jeśli podobała Ci sie 3? to zapewne nie jest to film dla Ciebie bo raczej jest jak 1 z mniejsza ilością fabuły taka jest moja opinia ale ja jako fanka oceniam ten film wysoko:D

ocenił(a) film na 5
NemezisGoToHell

No 3ka fabularnie, i pod innymi względami jest najlepiej dopracowana ... oglądałem kiedyś wszystkie 3 w krótkim czasie - i miałem takie wrażenie.

Ale cały klimat serii i tak kojarzę z jedynką :D bo oglądałem ją dawno temu dość - i bardzo spodobał mi się pomysł. Szkoda że niema 2D przynajmniej tak piszą... hm. Zobaczymy, ogółem czekam na Silent Hill 2, ale ten U4 to ciekawy news ;>

widz00

Jeśli oglądałeś poprzednie części to 4 część na pewno cie nie zawiedzie od początku filmu jest akcja i trzyma tak aż do samego końca lecz film pozostawia lekki niedosyt , ale twórcy musieli zrobić takę zakończenie aby mieć początek następnej części jak obejrzysz sam się dowiesz o czym mówię. Jeśli jesteś fanem tego typu filmów to pozycja obowiązkowa w zwiastunie nie pokazali dużo ale czasami jest tak że w zwiastunie pokazują najlepsze akcje a cały film to nuda lecz nie tutaj do dopiero przedsmak tego co zobaczysz miłego oglądania pozdro :)

ocenił(a) film na 5
rudzin

Dzięki za info.

Obecnie wkurzają też te metraże... 120minut stare czasy starych filmów... potem 105 minut, potem zeszli do 96minut, a teraz do 88 minut...

wg. FW Undwrld 1 to 120 minut ...

ocenił(a) film na 10
widz00

Wersja rozszerzona na dvd i bluray ma nawet 134 min ;)

W przypadku Awakening akurat długość filmu nie przeszkadza :)

widz00

wg mnie najsłabszy z serii ale piękna Kate częściowo rekompensuje pewne niedociągnięcia! ;-P