Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78031
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

... i muszę przyznać, że film choler*ie mnie zaciekawił :)) Skończył się tak niespodziewanie... Ogólnie dla mnie szok :D Bo w opisie filmu było, że Michael nie żyje, a ja oczywiście wielka fanka Selene i Michaela, byłam załamana ^^ Potem ten stary wampir dopowiedział, że jest martwy, a potem nagle Selene znalazła Michaela w laboratorium... ♥ I nagle pod koniec filmu jego nie ma, no po prostu.... :)) Oni MUSZĄ zrobić kolejną część bo tak to się nie da ^^ ♥

Madeline97

Ja musze przyznać że miałem nadzieje że Michael nie żyje bo nie lubie faceta. Gdyby nie był hybrydą trzymałbym kciuki by już w pierwszej części go rozwalili. Zdecydowanie wole Lucjana

Underworld_filmaniak

Jak można nie lubić Michaela ? ;> Lucien... ale on umarł w pierwszej części , więc dlaczego go lubić? Był zły, a to, że Michael był hybrydą było o tyle ciekawe, bo miał dwa uosobienia i równie dobrze mógł się na nią rzucić .

Madeline97

Umarł ale zostanie wskrzeszony części 5 (pomysł reżysera) więc wiesz.. poza tym był fajny. Pierwszy Lykanin. Dużo znaczyłdla niego honor. Był doświadczony.. Michael był silniejszy od Marcusa ale nie był doświadczony dlatego przegrał

ocenił(a) film na 9
Underworld_filmaniak

A po co ma zostać wskrzeszony skoro nie umarł? Po prostu wszyscy myśleli, że skoro były tylko Obiekty 1 i 2 i nie było wśród nich Michaela to nie żyje... A okazał się być Obiektem 0 ŻYJĄCYM acz zahibernowanym.

Kolejna część faktycznie powstanie, bo po pierwsze zakończenie na to wskazuje, a po drugie marka Underworld się dobrze sprzedaje i twórcy nie zrezygnują z niej tak łatwo.

fog777

Ja mówiłem o Lucjanie. Jego powinni wskrzesić

Underworld_filmaniak

A ja się już całkowicie pogubiłam w tym wszystkim :))

Underworld_filmaniak

A poza tym masz informacje, że ,,nazywasz się'' Michael Corvin ;> To trochę dziwne :))