Naprawdę to jest film który zmienia coś w życiu ? TRAGICZNY KOMERCYJNY FILM
DAJCIE TE PIENIĄDZE NA DZIECI Z DOMU DZIECKA BĘDZIE WIĘCEJ RADOŚCI NIŻ TO GÓWNO ............. tragedia
Ze tak zapytam, jak jakakolwiek część tej serii może zmienić życie? Kocham całą serię, jestem jej wielką fanką, ale to jest film o wampirach i wilkołakach. Ma mieć akcje, fabułę, efekty specjalne i Kate. On nie ma wpłynąć na czyiś światopogląd. Fakt film gorszy od 2 pierwszych części, ale nie jest zły. Fabuła trochę kaleczy, są momenty "naciągane", ale obraz wciąga. Jest znacznie za krótki, bo ja bym chciała więcej. Ode mnie dostał 8/10, bo się nie zawiodłam. Czekam na koleją część.
Mógłbyś podać więcej argumentów tswojej opinii?
Moja opinia co do tego filmu ma prawo nie trzymać się ''merytorycznej kupy'' gdyż po kinie poszliśmy na kilka głębszych i pisałem to trochę na gazie, zdziwiła mnie tak wysoka ocena, z kilku znajomych którzy byli też w kinie zadowolonych było zero, tak czy inaczej... GIVE ME MY MONEY BACK!!! :(
No ok, każdy ma swój gust. Fakt jest taki, że nie wszystkich fanom się spodoba, bo odbiega od tej "tajemnicy" z 1 i 2 części. Tam to wszystko było w ukryciu i nocą, a teraz wyszli z wojną na ulicę. To totalnie inna bajka, pójście w inną stronę. Ja chyba wolałam pierwsze części, ale ta do mnie też trafiła.
WARNING!
Troll-threat detected.
Anti-troll protocol.... commencing
ADVICE!
This thread has been contaminated by angry-troll virus.
Stay calm and do not feed Angry-Troll! Appriopriate forces has been dispatch to deal with this threat.
End of message.