Underworld: Przebudzenie

Underworld: Awakening
2012
6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 78032
4,2 8 krytyków
Underworld: Przebudzenie
powrót do forum filmu Underworld: Przebudzenie

Naprawdę to jest film który zmienia coś w życiu ? TRAGICZNY KOMERCYJNY FILM
DAJCIE TE PIENIĄDZE NA DZIECI Z DOMU DZIECKA BĘDZIE WIĘCEJ RADOŚCI NIŻ TO GÓWNO ............. tragedia

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
klod47

Świetny argument , zwracam honor, jednak to cudowny film , przepraszam że tak napisałem

mmaakkss

Ze tak zapytam, jak jakakolwiek część tej serii może zmienić życie? Kocham całą serię, jestem jej wielką fanką, ale to jest film o wampirach i wilkołakach. Ma mieć akcje, fabułę, efekty specjalne i Kate. On nie ma wpłynąć na czyiś światopogląd. Fakt film gorszy od 2 pierwszych części, ale nie jest zły. Fabuła trochę kaleczy, są momenty "naciągane", ale obraz wciąga. Jest znacznie za krótki, bo ja bym chciała więcej. Ode mnie dostał 8/10, bo się nie zawiodłam. Czekam na koleją część.
Mógłbyś podać więcej argumentów tswojej opinii?

natka_x

Moja opinia co do tego filmu ma prawo nie trzymać się ''merytorycznej kupy'' gdyż po kinie poszliśmy na kilka głębszych i pisałem to trochę na gazie, zdziwiła mnie tak wysoka ocena, z kilku znajomych którzy byli też w kinie zadowolonych było zero, tak czy inaczej... GIVE ME MY MONEY BACK!!! :(

mmaakkss

No ok, każdy ma swój gust. Fakt jest taki, że nie wszystkich fanom się spodoba, bo odbiega od tej "tajemnicy" z 1 i 2 części. Tam to wszystko było w ukryciu i nocą, a teraz wyszli z wojną na ulicę. To totalnie inna bajka, pójście w inną stronę. Ja chyba wolałam pierwsze części, ale ta do mnie też trafiła.

natka_x

Mi się jedynka podobała, dwójka tak sobie, a na trójkę poszedłem pod presją :)

ocenił(a) film na 8
mmaakkss

WARNING!
Troll-threat detected.
Anti-troll protocol.... commencing

ADVICE!
This thread has been contaminated by angry-troll virus.
Stay calm and do not feed Angry-Troll! Appriopriate forces has been dispatch to deal with this threat.
End of message.

Mag_OZ

Comment deleted by SOPA

ocenił(a) film na 4
Mag_OZ

Hating the haters just feeds the troll.

Mag_OZ

:-)

ocenił(a) film na 7
mmaakkss

film nie powala ale dla fanow jakim i ja jestem jest ok tylko jeden wielki niedosyt