"Underworld" powinnien kończyć się na trylogii którą oceniłem po 8/10.
Natomiast "Przebudzenie" to niestety niewypał.
Film mocno przekombinowany i zrobiony dla kasy, ciesze sie ze jednak zrezygnowalem z
pojscia na ten film do kina.
wlasnie obejzalem... i sie zawiodlem... bo kiedy wygladalo ze tak naprawde akcja i glowny watek sie wlasnie zaczyna rozwijac to sie film skonczyl :D Efekty + akcja na plus reszta im nie wyszla ;/ 5/10
nie przesadzajcie całkiem niezły, fabuły prawie brak, za to sama akcja, poza tym że Eve przypominała mi dziewczynkę z ring i film był o 40 minut za krótki, to reszta wyszła ok
pomijając tez czasami dziwne efekty i niezgodnosci, raz selene rzuca samochodem a raz ledwo radzi sobie z dwoma lykanami...
Zawsze jest tak że kontynuacje nie spełniają naszych oczekiwań ,podobnie jest z po przeczytaniu książki lub komiksu nie raz się zawiodłem na tego typu filmach i teraz podchodzę bardziej obiektywnie ,wiadomo pierwsza część była najlepsza ,ale ta była na poziomie wszystko trzyma się całości nie ma rzeczy niezrozumiałych ,całkiem fajne pojedynki, Selena w niezłej formie (jako Kate również) mówię nie ma rewelacji ale ta część dobra na 6 punktów tylko szkoda że taki krótkiiiiii..